Femeia care a abandonat bebeluşul găsit într-o pungă, lângă o pubelă de pe Bulevardul Ion Mihalache, în urmă cu o săptămână, a fost identificată şi este audiată, luni, la Poliţia Capitalei. 

Anchetatorii au identificat-o pe femeia care, în 9 mai, a lăsat lângă o pubelă o fetiţă în vârstă de şase zile, pe care o băgase într-o pungă, au declarat oficiali din Poliţia Capitalei.

Femeia va fi audiată la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, anchetatorii urmând să stabilească dacă aceasta va fi pusă sub acuzare şi dacă vor fi luate măsuri preventive.

În 9 mai, o persoană a văzut punga în care era fetiţa, pusă lângă o pubelă de pe bulevardul Ion Mihalache din Bucureşti, a luat bebeluşul acasă şi a sunat la numărul 112. Bebeluşul a fost preluat atunci de un echipaj SMURD şi transportat la Maternitatea Polizu.

"Este o fetiţă. Neşansă şi noroc în acelaşi timp. Neşansă cu aşa părinţi. Noroc, fiindcă a fost găsită la timp, într-o pungă, pe stradă, lângă o pubelă, pe bulevardul Ion Mihalache", arăta atunci Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Cadrele medicale au estimate atunci că fetiţa se născuse în urmă cu cinci-şase zile, când a ajuns la spital starea acesteia fiind bună.