Autorităţile au deschis dosar penal in rem în cazul morţii Patrick Ekeng, fotbalistului camerunez de la Dinamo. Fotbalistul Patrick Ekeng, care a intrat, vineri seara, în stop cardio-respirator în timpul unui meci, a murit la Spitalul Floreasca, după ce medicii au încercat zeci de minute să îl resusciteze.

Ofiţerii Serviciului-Omoruri investighează condiţiile în care a murit fotbalistul, sâmbătă fiind chemate la audieri mai multe persoane. 

Vor fi audiaţi medicul de pe ambulanţa privată, o femeie despre care suporterii au spus că mânca seminţe şi fuma în tribune, şoferul ambulanţei, staff-ul medical al echipei şi alţi reprezentanţii ai clubului, relatează Digi 24.

Poliţiştii vor stabili de ce ambulanţa a intrat doar după trei minute pe teren pentru a începe manevrele de resuscitare. Martorii spun că ambulanţa nu ar fi fost dotată cu defibrilator.

Unii suporteri acuză că medicii nu au intervenit de urgenţă pe teren în momentul în care fotbalistul a căzut inconştient. "Şoferul, când a ajuns pe teren cu ambulanţa, era fără medic. Doamna medic fuma o ţigară şi a ajuns pe lângă", a spus unul dintre suporteri.

Zeci de suporteri s-au strâns în faţa spitalului şi au pus, în semn de omagiu, fulare şi tricouri cu simbolurile clubului Dinamo.