Ministerul Afacerilor Externe a anunţat, marţi seara, că a fost identificat un al patrulea cetăţean român rănit în atentatele de la Bruxelles.

"Acesta este minor şi se află în prezent sub îngrijiri într-o unitate spitalicească, asistat de un membru al familiei", precizează MAE, într-un comunicat remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, echipa consulară mobilă din cadrul Ambasadei României s-a deplasat la spitalele din Bruxelles, pentru a le acorda cetăţenilor români răniţi asistenţa necesară în astfel de cazuri.

"Celula de Criză a MAE, prin intermediul Ambasadei României în Regatul Belgiei, rămâne în legătură permanentă cu autorităţile locale şi continuă verificările. Reiterăm că o echipă consulară mobilă din cadrul Celulei de Criză a MAE se va deplasa miercuri, 23 martie 2016, la Bruxelles, pentru a întări capacitatea de asistenţă consulară a ambasadei", arată MAE român.

Anterior, în cursul serii de marţi, MAE a informat că trei cetăţeni români au fost răniţi în atentatele care au avut loc la Bruxelles.