Fostul fotbalist Dănuţ Lupu se află într-o situaţie critică, după ce a suferit un infarct. Considerat unul dintre cei mai talentaţi şi tehnici jucători români ai anilor '90, fostul mare mijlocaş este ţinut în viaţă de aparate, urmare a infarctului suferit.

El a fost transportat de urgenţă la spital, , la finalul săptămânii trecute, iar medicii l-au stabilizat, dar  fostul mijlocaş se află în comă. Doctorii sunt rezervaţi deocamdată în privinţa şanselor de a se recupera total. Cadrele medicale se tem de faptul că a trecut o perioadă destul de mare în care creierul nu a fost oxigenat, astfel că fostul fotbalist ar putea să rămână cu probleme neurologice.

Dănuţ Lupu a evoluat, de-a lungul carierei pentru Dinamo, Panathinaikos, Korinthos, OFI Creta, Rapid, Brescia şi Tzafirim Holon. La echipa naţională, fostul mijlocaş a jucat în 14 meciuri, fără a marca vreun gol.

5 trofee a câştigat Lupu în cariera de fotbalist: eventul cu Dinamo (1989-1990), titlul cu Panathinaikos (1990-1991) şi titlul şi Supercupa României cu Rapid (1998-1999), anunţă Digisport.