Sambata, vremea va fi in continuare deosebit de rece, geroasa mai ales dimineata si noaptea in cea mai mare parte a tarii, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -10 si 0 grade, iar cele minime se vor situa intre - 20 si - 10 grade, posibil izolat mai scazute in sud si in zonele depresionare, dar si usor mai ridicate in vest.

Cerul va fi temporar noros si numai cu totul izolat vor fi posibile fulguieli trecatoare. Vantul va sufla slab si moderat. Se va semnala ceata asociata cu chiciura, mai ales dimineata si noaptea, local in Oltenia, Muntenia, estul Transilvaniei si izolat in restul teritoriului.

La Bucuresti, vremea va fi in continuare deosebit de rece, geroasa mai ales dimineata si noaptea. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -8 grade, iar cea minima va fi de -16...-14 grade. Cerul va fi temporar noros si, mai ales noaptea, se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura si, posibil, fulguieli trecatoare. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Duminica, in cea mai mare parte a tarii, vremea se va mentine deosebit de rece, geroasa mai ales dimineata si noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -12 si -2 grade, iar cele minime se vor situa intre - 20 si - 4 grade. 

Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse ceata, asociata cu chiciura si fulguieli in zonele joase de relief. Seara si noaptea, nebulozitatea se va accentua in regiunile din jumatatea de nord-vest, unde numai izolat va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat.