Fostul internaţional columbian Faryd Mondragon a ajuns la spital în stare gravă după ce a încercat să se sinucidă.

Fostul portar al naţionalei Columbiei a fost internat de urgenţă într-un spital din Cali, după ce a înghiţit o cantitate mare de antidepresive. Înainte de tentativa de sinucidere Mondragon, în vârstă de 44 de ani, a postat pe o reţea de socializare mesajul „Voi fi judecătorul existenţei mele. M-am săturat să fiu judecat de alţii fără să pot să mă apăr”. Ulterior mesajul a fost şters.

Fostul internaţional columbian se află, în acest moment, în afara oricărui pericol. Mondragon a postat, pe o reţea de socializare un mesaj în care le mulţumeşte doctorilor care l-au îngrijit pentru tot ce au făcut pentru el.

Faryd Mondragon a debutat în 1990 la Deportivo Cali şi a mai jucat la Real Cartagena, Santa Fe, Cerro Porteno, Argentinos Juniors, Independiente, Real Zaragoza, FC Metz, Galatasaray Istanbul, FC Koln şi Philadelphia Union. Internaţionalul columbian şi-a încheiat cariera la echipa la care a debutat, Deportivo Cali, în 2014. De asemenea, Mondragon a strâns 56 de prezenţe în naţionala Columbiei şi a participat la ediţiile din 1994 şi 1998 ale Cupei Mondiale.