Activitatea la Şcoala generală numărul 4 din municipiul Hunedoara a fost oprită joi dimineaţa după ce la numărul de urgenţă 112 a fost primit un telefon care anunţa că în zonă a fost plasată o bombă. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, din primele verificări se pare că vocea care a sunat la 112 ar aparţine unui copil. 

La faţa locului au fost mobilizate forţe ale SRI, ISU şi Poliţiei, iar zona a fost izolată pentru ca specialiştii să poată efectua verificările care se impun în aceste situaţii. De asemenea, în vecinătatea şcolii se află mobilizate un echipaj de intervenţie şi o ambulanţă SMURD. 

În cazul în care informaţia nu se va adeveri, se va trece la identificarea persoanei care a alertat autorităţile şi la aplicarea măsurilor prevăzute de lege în astfel de cazuri, informează Agerpres.

 Potrivit Digi 24, cel care a sunat şi a anunţat că a plasat o bombă în incinta liceului ar fi un bărbat care s-a prezentat cu un nume străin. 900 de elevi au fost evacuaţi