Grupul de hackeri GhostSec, afiliat Anonymous, merg mai departe cu războiul cibernetic împotriva ISIS. Ultima lovitură aplicată de hackeri jihadiştilor a constat în înlocuirea unui site de propagandă a Statului Islamic cu o reclamă la Prozac, un cunoscut medicament antidepresiv, scrie publicaţia britanică The Guardian.

Site-ul atacat de hackeri fusese deschis recent pe darknet (parte ascunsă a internetului), ca un răspuns la atacurile Anonymous asupra site-urilor grupului terorist de pe "open web".

Pe lângă reclama la produsul farmaceutic, hackerii au publicat o declaraţie: "Too Much ISIS. Enhance your calm. Too many people are into this ISIS-stuff. Please gaze upon this lovely ad so we can upgrade our infrastructure to give you ISIS content you all so desperately crave."

Site-ul a fost atacat prima dată la începutul săptămânii, dar ISIS l-a repus în funcţiune, în ciuda faptului că au folosit sisteme de securitate foarte slabe.

Deşi unii au afirmat că grupurile de hackeri îngreunează munca de investigaţie a serviciilor de securitate, un ministru britanic a afirmat că este recunoscător pentru orice sprijin în lupta împotriva teroriştilor.