Andrei Lucian Ciobănică, jucător la echipa de ligă a treia Giarmata, este acuzat că a agresat, alături de un prieten, un copil de 13 ani.

Totul s-ar fi întâmplat în căminul Liceului Sportiv Banatul din Timişoara. Doi elevi mai mari, Andrei Lucian Ciobănică şi Bogdan–Vasile Cortuşan, în vîrstă de 17 şi, respectiv, 18 ani, au torturat sexual un băiat de clasa a şaptea folosindu-se de o mătură, o sticlă de plastic şi un tub de spray.

Primul evoluează în liga a treia, pentru Millenium Giarmata, unde este împrumutat de Banatul. Conform pressalert.ro, cei doi vor sta în arestul Poliţiei Timiş pentru 30 de zile.

"În data de 19.11.2015, în jurul orei 22:00, în internatul unei şcoli din Timişoara, inculpatul Ciobănică Andrei-Lucian de 17 ani, prin folosirea unei mături, a unei sticle de plastic şi a unui tub de spray, ar fi încercat să agreseze sexual un coleg de cameră în vîrstă de 13 ani, după ce inculpatul Cortuşan Bogdan-Vasile, în vîrstă de 18 ani, l-ar fi imobilizat în prealabil", a informat prim-procurorul Claudia Irina Chivu pentru aceeaşi sursă.