În majoritatea zonelor ţării, vremea se va menţine frumoasă, cu cer senin, iar ziua va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru prima decadă a lunii noiembrie, cu precădere la deal şi la munte. În schimb, pe arii restrânse în zonele joase în special din centru, din vest şi din sud-est, mai ales dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă, izolat vor fi condiţii de burniţă, astfel că valorile termice se vor situa în jurul normelor specifice datei, informează ANM.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi de la 9...10 grade izolat în vest şi centru până la 18...19 grade în dealurile sudice; minimele termice vor fi cuprinse între -7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 7 grade pe litoral.

BUCURESTI

Vremea va fi în general frumoasă, iar ziua va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi mai mult senin, dar la sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade, iar cea minimă de 1...3 grade.

VINERI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va răci în toată ţara, astfel că doar în zonele montane şi în Subcarpaţii Getici încă va fi mai cald decât în mod obişnuit. În restul teritoriului, valorile termice la amiază vor deveni apropiate de mediile climatologice ale datei, iar în nordul Moldovei, în Dobrogea, dar şi în zonele joase din Banat şi Crişana, unde ceaţa şi nebulozitatea joasă ce vor apărea dimineaţa şi noaptea pot persista şi peste zi, va fi o vreme rece. Izolat vor fi condiţii de burniţă. În celelalte zone cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 15 grade, uşor mai ridicate în dealurile Olteniei, iar cele minime între -5 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 6 grade pe litoral.