Zi importantă, astăzi, pentru Leo Iorga. Artistul a fost suspus unei noi operaţii pe creier, cea de a patra în ultimii doi ani, când a fost diagnosticat cu cancer. Din pacate, boala cu care se luptă de doi ani a recidivat. De data aceasta, intervenţia prin care a trecut este una noninvazivă, ceea ce înseamnă că nu se va sparge cutia craniană.

Cu doar patru zile înainte de această operaţie, Leo Iorga, care anul acesta va împlini 51 de ani, a susţinut un concert cu trupa Pact şi a vorbit, la Antena 1, despre starea lui de sănătate.

"Important nu e doar să trăieşti, ci şi să ştii pentru ce trăieşti, Da, mi-a fost frică. Frica se învinge cu iubire. Ţelul meu e să mă vindec, în aşa fel încât sâ-mi pot face meseria. Eu am fost foarte marcat de Gabi Cotabiţă şi am fost plăcut surprins când a revenit pe lumea asta", a spus artistul, atunci.

Coşmarul lui Leo Iorga a început în anul 2011, când a fost diagnosticat cu cancer. Atunci, el s-a operat la plâmâni, iar mai apoi pe creier. Vara aceasta a ajuns din nou pe masa de operaţie, din cauza unor probleme la glandele suprarenale.