Patru români au fost arestaţi în Caraibe, pentru fraudă bancară. Potrivit oficialilor locali, cei patru - trei bărbaţi şi o femeie - au folosit carduri clonate şi au retras bani din conturile a numeroase victime. Paguba a fost estimată la sute de mii de dolari. Cei patru români au fost surprinşi în acţiune în timp ce retrăgeau bani din bancomate. Potrivit poliţiştilor, ei au venit în Insulele Cayman în decembrie.

Aveau cu ei carduri clonate, echipamente pentru skimming, dar şi detalii despre conturile victimelor. Anchetatorii spun că românii, trei bărbaţi şi o femeie, au retras bani din conturi bancare din mai multe ţări ale lumii, între care Franţa, Marea Britanie şi Elveţia. 
 
Circa 100.000 de dolari au fost găsiţi asupra românilor, atunci când au fost arestaţi. Anchetatorii estimează însă că paguba s-ar putea ridica la peste 250.000 de dolari.
 
Cei care retrăgeau banii din bancomate erau cei trei bărbaţi, iar femeia le era complice. Când a fost arestată, tânăra de 33 de ani a negat că ar avea vreo legătură cu furturile din bancomate.

Poliţiştii însă i-au găsit în buzunare sume mari de bani şi spun că avea ascunsă, în sutien, o foaie cu codurile PIN ale victimelor. Femeia a fost condamnată la 15 luni de închisoare. Ceilalţi trei români au primit fiecare o pedeapsă de trei ani de închisoare.