O navă de croazieră norvegiană a eşuat marţi în reciful din Bermuda după ce pornise spre Boston, dar nu s-au înregistrat răniţi, informează media americane citate de Reuters.

Nava de croazieră Norwegian Dawn se întorcea la Boston cu 2.675 de pasageri la bord şi peste 1.000 de membri ai echipajului. Într-un comunicat citat de media americane, Norwegian Cruise Line precizează că toţi pasagerii şi membrii echipajului sunt în siguranţă.

Compania precizează că nava plecase din King's Wharf, Bermuda, la ora locală 17.00, când a pierdut temporar capacitatea de propulsie.

"Propulsia navei a fost afectată şi, în acel moment, nava a luat contact cu fundul canalului", se mai menţionează în contact. "Nava are energie şi serviciile de la bord continuă ca de obicei. Echipajul evaluează în prezent situaţia şi vom furniza mai multe informaţii pe măsură ce vor fi disponibile", mai menţionează textul citat.

"Nava s-a cutremurat, iar apoi s-a oprit brusc. Căpitanul ne-a spus că nu ne vom mişca o vreme", a scris pe contul său de Twitter o pasageră.