Doi români sunt în arest în Italia, acuzaţi de crimă. Victima lor este un celebru stilist al vedetelor din Peninsulă, cunoscut şi pentru colaborarea la pelicule de mare succes la Hollywood, precum "Misiunea Imposibilă" sau "Maria Antoaneta". 

Românii au vrut să îl jefuiască, dar bărbatul a ripostat, aşa că l-au ucis.
 
Într-un parc din Roma, carabinierii au găsit trupul fără viaţă al bărbatului de 61 de ani. Victima, Mario Pegoretti, era un stilist cunoscut. 
 
Pentru a da de urma făptaşilor, anchetatorii au făcut verificări în rândul persoanelor care frecventează parcul, un loc de întâlnire şi de racolare pentru homosexuali. Câteva zile au fost suficiente pentru ca principalii suspecţi să ajungă în arest. 
 
Cei doi români reţinuţi au 21 şi, respectiv, 18 ani. Ei au recunoscut că l-au ucis pe italian, după ce acesta îi racolase în apropierea parcului. 
 
Prada pentru care românii au făcut moarte de om a fost de 150 de euro şi un ceas. De altfel, ceasul a fost unul dintre elementele care i-au dat de gol. Anchetatorii l-au depistat la iubita unuia dintre români. 
 
O expertiză ADN a urmelor de sânge de la locul crimei a fost dovada decisivă împotriva românilor. Cei doi au mărturisit crima şi urmează să apară în faţa unei instanţe din Roma.