Peste 3.000 de localnici din oraşul Carei, judeţul Satu Mare, au făcut Revelionul în beznă. Oamenii stau de peste 72 de ore fără curent electric din cauza unor avarii. Angajaţii de la Electrica au spart asfaltul în mai multe zone ale oraşului, unde au apărut defecţiunile, însă nu au reuşit să dea de capăt problemei.

Sistemul de alimentare cu energie electrică al oraşului Carei a început să aibă probleme încă din 30 decembrie, când a apărut prima avarie. Până în seara de Revelion, alte două pene de curent au lăsat fără energie electrică jumătate din oraş.

Echipele de intervenţie ale Electrica au încercat să găsească problema şi au spart asfaltul în mai multe zone, însă fără rezultat.

Pentru una dintre casele de copii din oraş, ajutorul a venit din partea unei firme care le-a împrumutat un genrator de curent pe benzină.

Echipele de intrevenţie încearcă să remedieze situaţia, însă imediat ce reuşesc să pornească lumina într-o zonă a oraşului, în câteva minute apare altă pană de curent în alt cartier al oraşului.