La o zi după ce Flavius Stoican a anunţat că pleacă de la Dinamo, conducerea clubului l-a numit în funcţia de antrenor principal pe directorul general al clubului, Ionel Dănciulescu. Acesta va conduce echipa până la finalul turului. Danciu-gol va sta pe bancă în următoarele 3 meciuri din Liga 1 şi în meciul din sferturile de finală ale Cupei Ligii, cu U Cluj.

După 14 etape, Dinamo se află pe locul 6 în clasament, cu 22 de puncte. Pe 21 noiembrie, în etapa a 15-a, Dinamo va juca în deplasare, cu Gaz Metan

Ionel Dănciulescu, 37 de ani, este la prima experienţă ca antrenor principal. Până astăzi, acesta ocupase funcţia de director general al "roş-albilor". În istoria recentă a fotbalului românesc, este a cincea astfel de trecere spectaculoasă dintr-o funcţie de conducere în club în cea de antrenor direct răspunzător de rezultatele echipei.

În 2003, Răzvan Lucescu a renunţat la postul de vicepreşedinte la Rapid pentru a prelua banca tehnică a echipei. Marius Lăcătuş a procedat la fel la Steaua în 2009, revenind la club ca antrenor după ce în 2008 părăsise funcţia de preşedinte. Luna trecută, Gică Hagi şi-a demis antrenorul de la Viitorul, pe Argeş Vintilă, asumându-şi, pe lângă funcţia de patron, şi pe cea de antrenor. De asemenea, tot luna trecută, Anghel Iordănescu a fost convins să-şi asume, pe lângă funcţia de director tehnic al FRF, şi rolul de antrenor principal al naţionalei, odată cu plecarea lui Piţurcă în Arabia Saudită.

SURSA: ProSport.ro