Deşi a încercat până în ultimele clipe de viaţă să se despartă de soţie, Dinu Patriciu a obţinut ceea ce şi-a dorit după ce a murit. Judecătorii l-au divorţat pe Dinu Patriciu post-mortem, potrivit cancan.ro.

La mai bine de o lună de când omul de afaceri Dinu Patriciu a încetat din viaţă, intr-un spital din Londra, instanţa de judecată a pus punct procesului de divorţ pe care i-l intentase, acum mai bine de un an, fostei sale soţii.

In urmă cu trei zile, dosarul de divorţ al lui Dinu Costache Patriciu de soţia lui Patriciu Dana Rodica a ajuns din nou, la termen, pe rolul Tribunalului Ilfov, iar avocaţii familiei au depus la dosar un set de acte, printre care şi certificatul de deces al omului de afaceri.

Astfel, pe baza acestuia, a venit şi sentinţa, grăbită cumva de decesul magnatului. “Ia act de incetarea casatoriei prin decesul apelantului reclamant. Dispune inchiderea dosarului, pronuntata in sedinta publica, azi, 16.09 2014” se arată în incheierea de şedintă redactată de magistraţii Tribunalului Ilfov. Aceasta este însă calea legală prin care un dosar de divorţ este stins prin decesul uneia dintre părti.

Dinu Patriciu a murit la vârsta de 64 de ani, pe 19 august, la Spitalul Royal Free din Londra. Dinu Patriciu suferea de mai mulţi ani de cancer. În decembrie 2012, el a fost supus unui transplant de ficat. Omul de afaceri a fost inmormantat pe 30 august, in cimitirul Bellu din Capitala, in prezenta mai multor personalitati, prieteni apropiati dar si oameni simpli, veniti sa-l conduca pe ultimul drum pe unul din cei mai bogati oameni din Romania. 

SURSA: cancan.ro