Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial, vrea să iasă din închisoare şi încearcă acest lucru pe toate căile. El a depus o cerere de eliberare condiţionată către Tribunalul Olt, instanţă care l-a condamnat prima oară pentru tentativă de omor calificat. Cererea sa va fi judecată, astăzi, de către magistraţi.

Sandu Anghel a fost condamnat definitiv de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 8 ani şi 9 luni închisoare pentru tentativa de omor calificat, după ce în 2011 şi-a înjunghiat unul dintre nepoţi. El a depus o cerere de liberare condiţionată în acest proces, cerere ce va fi judecată astăzi, la Tribunalul Olt.

Tot la această instanţă, Sandu Anghel a mai depus o solicitare pentru revizuirea cauzei în care a fost condamnat pentru tentativă de omor calificat. Cererea va fi judecată pe 10 iulie.

S. Anghel le-a mai cerut magistraţilor Tribunalului Olt şi aplicarea legii mai favorabile, după intrarea în vigoare a noului Cod Penal. În acest caz, Tribunalul Olt şi-a declinat competenţa către Tribunalul Dolj.