În marile oraşe ale ţării, românii au ieşit cu miile pe străzi, pentru a întâmpina noul an. Intrarea în anul 2014 a fost marcată pretutindeni de spectaculoase focuri de artificii, oamenii au ciocnit o cupă de şampanie şi şi-au urat ca anul care vine să fie mai bun decât cel care tocmai s-a încheiat.

Aproape 30.000 de oameni au petrecut Revelionul în Piaţa Victoriei din Timişoara. 

Cea mai mare petrecere de Revelion din România a depăşit recordul de participare, aşa cum şi-a dorit primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu. În zona Unirii din centrul Capitalei, oamenii nu au umplut doar Piaţa Constituţiei, ci şi întreg Bulevardul cu fântâni. Peste 50.000 de oameni au numărat ultimele secunde din 2013 şi şi-au urat „La mulţi ani!” în primele momente ale lui 2014.

La Romexpo, cei 6.000 de oameni care au petrecut la această ediţie a Vanghelionului au ieşit afară să vadă focul de artificii oferit de Primăria Sectorului 5. Petrecerea s-a sfârşit dimineaţă, după ce oamenii au dansat Periniţa.

La Cluj-Napoca, Primăria a făcut cinste cu 700 de sticle de şampanie, pe cheltuiala sponsorilor. În schimb, autorităţile au cheltuit 12.000 de euro pentru a le putea oferi celor 5.000 de oameni care au ales să petreacă Revelionul în stradă un spectacol în aer liber. 

La Iaşi, doar 2.000 de oameni s-au adunat în faţa Palatului Culturii, pentru a petrece Revelionul în stradă, de cinci ori mai puţin decât aşteptau autorităţile. Asta deşi Primăria a alocat pentru spectacol aproape 60.000 de euro. 

Şi la Ploieşti, peste 2.000 de persoane au ales să înceapă noul an în centrul oraşului, bucurându-se de focurile de artificii şi de concertele oferite de municipalitate.

Îmbrăcaţi în ţinute strălucitoare, inspirate din moda anilor 20 şi pe o muzică alertă! Aşa au intrat peste o mie de oameni în 2014. Ei sunt cei care au ales să petreacă Revelionul în stil "Gatsby", organizat la Palatul Parlamentului. A fost o seară cu tematică, inspirată din celebra peliculă "Marele Gatsby", lansată în 2013, cunoscută mai ales pentru decorurile grandioase şi costumele extravagante.