Şapte persoane au fost rănite într-un accident produs sâmbătă după-amaiză pe Drumul Naţional 1, în localitatea Ciolpani, unde două autoturisme s-au ciocnit. Printre victime se numără un copil şi o femeie însărcinată.

Potrivit datelor furnizate de Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, accdientul a avut loc la kilometrul 37+600 de metri, în condiţiile în care carosabilul este ud şi plouă.

În urma impactului dintre două autoturisme, au fost rănite şapte persoane, între care o femeie însărcinată şi un copil, iar trei dintre victime au fost găsite încarcerate.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru News.ro că patru dintre cei şapte răniţi au fost preluaţi de către ambulanţe ale Serviciului Bucureşti-Ilfov, iar ceilalţi doi au fost preluaţi de SMUDR şi transportaţi la Spitalul Judetean Ploiesti. A şaptea persoană rănită a refuzat transportul la spital.

După producerea accidentului, timp de câteva zeci de minute circulaţia pe DN 1 s-a desfăşurat pe câte o singura bandă în ambele sensuri ale drumului.