Autorităţile judiciare din Belgia au cerut sprijinul poliţiştilor români pentru identificarea unui bărbat găsit mort în urmă cu nouă ani, pe malul fluviului Meuse din localitatea belgiană Amay. Trupul bărbatului, băgat în saci din plastic, nu avea nici braţe, nici picioare.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii duminică de către Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), autorităţile din Belgia au cerut sprijinul poliţiştilor români pentru identificarea unui cadavru descoperit în anul 2008, în loclaitatea Amay din Belgia.

Trupul neînsufleţit avea tăiate toate cele patru membre şi fusese băgat în saci de plastic lăsaţi pe malul stâng al fluviului Meuse.

”Conform descrierii făcute de organele judiciare belgiene, este vorba despre un bărbat, de aproximativ 40 de ani, corpolent, cu păr şaten, care avea o cicatrice infra-ombilicală de 6 cm., orizontală, precum şi o cicatrice rezultată, cel mai probabil, în urma unei apendicectomii. La nivelul umărului drept, avea un tatuaj care reprezenta două inimi străpunse de o săgeată şi acoperite cu o panglică pe care erau inscripţionate prenumele «SABINE» şi «PETER»” se arată în documentul citat. Autorităţile belgiene au dat de asemenea publicităţii şi fotografii cu reconstrucţia facială a mortului şi fotografia tatuajului pe care aceasta îl avea.

Cei care pot oferi informaţii în urma cărora cadavrul poate fi identificat sunt rugaţi să sune la numărul 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.