Un poliţist rutier s-a remarcat marti dimineaţă: a oprit traficul într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Oradea atunci când a văzut o raţă care încerca să traverseze strada împreună cu mai mulţi boboci, informează bihon.ro.

Un orădean a surprins toată întâmplarea într-un videoclip pe care l-a postat ulterior pe pagina de socializare Facebook. Videoclipul a strâns peste o mie de aprecieri în doar câteva ore, dar şi o mulţime de comentarii, majoritatea laude la adresa poliţistului.

Cazul răţuştelor ajutate să treacă strada a ajuns rapid în atenţia presei naţionale, dar şi a Inspectoratului General de Poliţie.

Poliţistul
zilei este colegul nostru, agent şef adjunct de poliţie Bogdan Mutu, care, în această dimineaţă, a ajutat o familie de raţuşte să traveseze strada, în siguranţă. Acesta are 32 de ani şi lucrează la Biroul Rutier al Poliţiei Municipiului Oradea. Poliţistul şi-a început activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor în anul 2007, din anul 2010 fiind poliţist rutier”, transmite Poliţia Română pe pagina de Facebook