TITLURILE ZILEI:
• Fostul petrolist Ovidiu Hoban, pentru a doua oară consecutiv campion în Israel cu Hapoel Beer Sheva    • Berea este un analgezic mai bun decât paracetamolul    • Aproape 3.500 de persoane puse sub acuzare pentru 5.700 de infracţiuni economico-financiare, în primele trei luni ale anului    • Italia: Autorităţile au lansat o anchetă, după ce o femeie a simulat o sarcină şi a cumpărat bebeluşul unei românce    • Iohannis, despre relocarea la Bucureşti a Agenţiei Europene a Medicamentului: Guvernul să-şi facă temele mai bine    • Congo: Un militar român din trupele de menţine a păcii acuzat că a lăsat însărcinată şi a abuzat sexual o minoră    • Amenzi date vitezomanilor care au ignorat radarele, pe autostrăzile A1, A2 şi A3    • Simona Halep a ratat calificarea în finala turneului de la Stuttgart    • Incendiu la mansarda unui hotel de cinci stele din Sinaia, 50 de persoane evacuate    • Nu a fost chiar... Cornu abundenţei, dar tot a fost bine pentru Petrolul 52    • Maxima zilei - 30 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 30 aprilie 2017    • Fostul petrolist Ovidiu Hoban, pentru a doua oară consecutiv campion în Israel cu Hapoel Beer Sheva    • Berea este un analgezic mai bun decât paracetamolul    • Aproape 3.500 de persoane puse sub acuzare pentru 5.700 de infracţiuni economico-financiare, în primele trei luni ale anului    • Italia: Autorităţile au lansat o anchetă, după ce o femeie a simulat o sarcină şi a cumpărat bebeluşul unei românce    • Iohannis, despre relocarea la Bucureşti a Agenţiei Europene a Medicamentului: Guvernul să-şi facă temele mai bine    • Congo: Un militar român din trupele de menţine a păcii acuzat că a lăsat însărcinată şi a abuzat sexual o minoră    • Amenzi date vitezomanilor care au ignorat radarele, pe autostrăzile A1, A2 şi A3    • Simona Halep a ratat calificarea în finala turneului de la Stuttgart    • Incendiu la mansarda unui hotel de cinci stele din Sinaia, 50 de persoane evacuate    • Nu a fost chiar... Cornu abundenţei, dar tot a fost bine pentru Petrolul 52    • Maxima zilei - 30 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 30 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Duminică - 30 aprilie 2017 3:42:18

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Restricţii pentru maşinile de mare tonaj pe mai multe artere rutiere


15 aprilie 2017

citeşte totul despre:
autovehicule,
tonaj,
restrictii,
autostrada,
circulatie,
drumuri,
interzisrating  rating  rating  rating  rating     (1245 vizualizări)

Circulaţia autovehiculelor de mare tonaj este restricţionată de sâmbătă până luni, inclusiv, pe Autostrada A2, precum şi pe drumurile naţionale DN 7 şi DN 39, între anumite intervale orare. De asemenea, poliţiştii avertizează că pe unele drumuri naţionale au loc lucrări, iar circulaţia se desfăşoară îngreunat.

Potrivit Poliţiei Române, circulaţia vehiculelor de mare tonaj, cu excepţia celor destinate transportului de persoane, este interzisă în zilele de sâmbătă, duminică şi luni, în anumite intervale orare.

Astfel, sâmbătă, în intervalul 16.00 - 22.00, vehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone nu au voie să circule pe Autostrada A2 - Bucureşti (int. A2 cu CB) –Fundulea - Lehliu (int. A2 cu DN3) - Feteşti (int. A2 cu DN3B) - Cernavodă (int. A2 cu DN3) -Murfatlar (int.A2 cu DN3).

Tot sâmbătă, vehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone nu pot circula, tot între orele 16.00 - 22.00 pe DN7 - Piteşti (ieşire din municipiu) - Râmnicu Vâlcea - Vestem (int. DN7 cu DN 1) şi pe DN39 - Agigea (int. DN39 cu DN 39A) - Mangalia (intrare municipiu).

Duminică şi luni, restricţiile se menţin, însă se impun în intervalul orar 6.00 - 22.00, pentru aceleaşi autovehicule, pe aceleaşi sectoare de drum.

De asemenea, poliţiştii avertizează că pe mai multe drumuri naţionale au loc lucrări.

Astfel, în judeţul Teleorman, din cauza lucrărilor care se execută pe DN6 (E70) la podul de peste râul Vedea, la intrarea în municipiul Alexandria dinspre Bucureşti, circulaţia se desfăşoară alternativ, semaforizat. În această perioadă, când traficul rutier este intens, este de aşteptat ca în zona respectivă să se formeze coloane de autovehicule, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române. Pentru fluidizarea circulaţiei, pot fi folosite următoarele rute ocolitoare: pentru zona Zimnicea - DJ506 Vităneşti – Beiu, DN51 Smârdioasa – Zimnicea; iar pentru zona Turnu Măgurele - VO6F (spre Roşiorii de Vede) – DN6 Buzescu – Nanov – DN52 – Turnu Măgurele.  

Traficul se desfăşoară îngreunat, pe jumătate de cale, şi pe DN17 Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, în zona localităţii Frasin, pe tronsonul kilometric 211+630 – 212+630, unde în perioada 14 aprilie – 1 iulie au loc lucrări la carosabil (pentru modernizarea reţelei de canalizare). Din acest motiv, circulaţia rutieră se va desfăşura uşor îngreunat, pe jumătate de cale.

Poliştiştii avertizează că este posibil ca şi sâmbătă să se înregistreze creşteri ale valorilor de trafic pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi, printre care DN1 Bucureşti - Braşov, autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea - Sibiu, DN65 Piteşti – Slatina, DN2 Bucureşti - Suceava (către mănăstirile din nordul Moldovei), DN5 Bucureşti - Giurgiu şi DN6 Bucureşti - Alexandria (drum care se aglomerează de obicei în preajma sărbătorilor). Sâmbătă dimineaţă, pe toate aceste drumuri circulaţia este mai scăzută în intensitate decât în alte zile de sâmbătă, anunţă Infotrafic.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

– Ia zi fato, am auzit că ai fost la teatru cu amantul, ce a fost acolo?
– A fost tragicomedie!
– Cum adică?
– Ne-am întâlnit cu soţul meu acolo şi el… tot cu amanta!
„Numai cei care nu pot să iubească îmbătrânesc şi mor.” — George Călinescu

Curs valutar
28 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5333 RON

Moneda euro a crescut


USD
USD = 4.1453 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3604 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online