Un bărbat din Oradea a ajuns, miercuri, la spital, după ce a fost împuşcat în umăr într-o parcare din oraş, oamenii legii efectuând cercetări în acest caz  Bărbatul care a tras, miercuri, într-un orădean, a împuşcat mortal o femeie pe care o luase cu forţa în maşina sa.

Poliţiştii şi procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au deschis o anchetă, miercuri, după ce un bărbat a ajuns la spital cu o rană de glonţ în umăr, acesta declarând că a fost împuşcat într-o parcare din Oradea. 

„Un bărbat a fost împuşcat, miercuri dimineaţa, în umăr, într-o parcare de pe o stradă din Oradea. Acesta a fost transportat la Unitatea de primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Oradea pentru îngrijiri medicale. Din primele informaţii, rana este superficială”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru a stabili circumstanţele în care a avut loc incidentul.

Bărbatul care a tras, miercuri, într-un orădean, a împuşcat mortal o femeie pe care o luase cu forţa în maşina sa. Femeia a fost găsită, ulterior, împuşcată în cap, în maşina cu care a fugit atacatorul, abandonată pe o stradă din Oradea.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că femeia fusese luată cu forţa într-o maşină de atacatorul care îl împuşcare pe bărbat în umăr.

Potrivit acesteia, autorităţile au fost sesizate că pe strada Barcăului din Oradea s-au tras mai multe focuri de armă, iar un bărbat a fost împuşcat în zona claviculei, atacatorul părăsind zona într-un autovehicul în care a luat cu forţa o femeie.

Ulterior, femeia a fost găsită împuşcată în zona capului, în autoturismul cu care atacatorul a fugit de la locul faptei, abandonat apoi pe o stradă din Oradea.

Mai multe persoane au fost audiate în acest caz, bărbatul care a tras în cele două persoane fiind în continuare căutat.