Peste 30 de percheziţii, la care participă aproximativ 300 de poliţişti, au loc la această oră, în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar de cămătărie şi şantaj, au declarat oficiali ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov pentru News.ro

Un număr de 31 de percheziţii se desfăşoară, joi dimineaţă, la adrese din Bucureşti şi din judeţul Ilfov, au declarat, pentru News.ro, reprezentanţi ai IPJ Ilfov.

Ei au adăugat că la percheziţii participă circa 300 de poliţişti.

Acţiunile au loc în cadrul unui dosar penal aflat sub directa coordonare a  Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, în care sunt vizate mai multe persoane cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiuniilor de şantaj şi cămătărie, au precizat aceleaşi surse. Pesoanele vizate fac parte din grupări infracţionale cunoscute, potrivit IPJ Ilfov.

La percheziţii participă şi luptători din cadrul Serviciului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliţiei Române, ai Serviciului Acţiuni Speciale Ilfov, ai Poliţiei Capitalei şi din judeţele limitrofe, precum şi specialişti criminalişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Pe parcursul cercetărilor, a fost asigurat şi spijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

viewscnt