Vremea va fi rece pentru această perioadă a anului, chiar deosebit de rece în regiunile intracarpatice, unde cerul va fi mai noros şi va ploua în Maramureş, nord-vestul Transilvania, în Crişana, şi local în Banat. Cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20...25 l/mp, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

La munte, astăzi, va ninge şi în mod special la altitudini mari din zona Carpaţilor Occidentali şi în partea de nord a Carpaţilor Orientali se va depune un nou strat de zăpadă. De asemenea, tot în această partea a ţării, dar la altitudini mai joase, îşi vor face simţită prezenţa precipitaţii mixte.

În restul ţării, cerul va fi variabil, se va înnora spre seară, iar noaptea, în sud şi sud-est trecător şi izolat se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări mai ales în cursul zilei în vest, nord-vest şi la munte şi doar pe spaţii mici în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade, iar cele minime se vor situa între -4 şi 8 grade, mai ridicate în Dobrogea pana la 13 grade pe litoral.

În Bucureşti, temperatura maximă va fi de 15-16 grade, iar minima va atinge 6 grade. De asemenea, cerul va fi noros, dar sunt puţine şanse de ploaie.

Vremea va fi mai rece pentru această dată şi vineri, mai ales în vest, nord şi centru. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 20 de grade, iar cele minime între 2 şi 10 grade, uşor mai mici în depresiuni, dar şi mai mari în sud-est, până în jurul a 14 grade pe litoral.

Cerul va fi noros şi va ploua ziua, local în nord-vestul şi nordul ţării şi numai izolat în rest, iar spre seară şi noaptea, pe arii extinse în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, local în Moldova, pe spaţii mici în Transilvania şi izolat în restul teritoriului. În special în sud-est se vor înregistra cantităţi de apă însemnate, de peste 25...30 l/mp.

La munte va continua să ningă, iar noaptea vor fi precipitaţii mixte, ce se pot semnala trecător şi în orele dimineţii, în zonele mai joase de