Fiul cântăreţului de manele Nicolae Guţă, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal după ce a ameninţat şi bătut o tânără de 19 ani într-un club din Petroşani şi care era căutat de poliţişti pentru a fi audiat, a fost prins în trafic în judeţul Gorj şi urmează să fie dus la sediul Poliţiei Petroşani.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat pentru News.ro că fiul lui Nicolae Guţă a fost prins, luni după-amiază, în trafic în judeţul Gorj, fiind luat în custodie de către Poliţia Română.

El urmează să fie dus la sediul Poliţiei Petroşani, pentru a fi audiat în legătură cu altercaţia dintr-un club din oraş, unde a ameninţat şi agresat o tânără de 19 ani.

Poliţiştii hunedoreni au întocmit dosar penal pe numele lui Nicu Guţă, în vârstă de 23 de ani, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi ameninţare, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a ameninţat şi bătut o tânără de 19 ani într-un club din Petroşani.

După incident, tânărul nu a fost găsit la locuinţa sa din Petroşani, astfel că procurorii au emis un mandat de aducere pe numele său.

Până în prezent, la Poliţia Petroşani au fost audiaţi tânără agresată de fiul lui Nicolae Guţă şi mai mulţi martori.

Nicu Guţă a fost căutat de poliţişti timp de mai multe ore.

Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club din Petroşani, de către un angajat care a reclamat că în interiorul localului a izbucnit un conflict între două persoane.

Poliţiştii au mers la faţa locului, unde o tânără de 19 ani le-a declarat că în timp ce se afla în club a fost agresată de un bărbat. Acesta i-a adresat injurii şi a ameninţat-o cu acte de violenţă, moment în care au intervenit paznicii localului, care l-a scos afară pe agresor, acesta plecând.

În urma incidentului, fata a mers la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, după care s-a prezentat la Poliţia Municipiului Petroşani, unde a depus o plângere.

Jurnalista Anamaria Sanda a scris pe pagina sa de Facebook despre acest incident, precizând că agresorul este fiul lui Nicolae Guţă.

”Cum vă explicaţi faptul că, aseară (n.r., în noapte de 30 aprilie spre 1 mai), în clubul Keops, din Petroşani, fiica soţului meu a fost agresată sexual de fiul lui Nicolae Guţă? Şi golanul, supărat că fata nu i-a răspuns la avansuri, a trântit-o pe jos, a tras-o de păr, i-a dat cu o sticlă în cap şi i-a mai tras şi câţiva pumni în coaste, aşa, să nu se vadă. În prezenţa bodyguarzilor a ameninţat-o şi cu moartea, dacă îndrăzneşte să facă reclamaţie. Ea era în club cu fratele, prietenul ei şi amicii cu care îşi petrec ei timpul liber. Furie, greaţă şi neputinţă. Asta simt. În faţa unor golani cu aere de interlopi, care au impresia că banii părinţilor conduc Valea Jiului. Şi din cauza victimelor violenţelor de acest gen, care îşi tot retrag plângerile, încurajând interlopii să facă legea la nesfârşit. Ana, însă, nu îşi va retrage plângerea, cu toate încercările lor de intimidare”, scrie jurnalista.

În luna februarie, salvamontista Miruna Inel a fost agresată, într-un bar din Straja, de interlopul recidivist Sorin Constantin Palesică, în prezenţa unui jandarm montan aflat în timpul liber, care nu a intervenit în apărarea fetei.

Ulterior, agresorul a fost arestat preventiv, însă în luna aprilie salvamontista şi-a retras plângerea, astfel că procesul a fost încheiat de Judecătoria Petroşani, unde se afla pe rol.