Zborurile companiei TAROM cu destinaţia Bruxelles vor fi reluate parţial de marţi, ca urmare a redeschiderii aeroportului Zaventem, informează luni operatorul aerian.

''Compania TAROM va relua operarea cursei RO 373/4 — Bucureşti — Bruxelles (Zaventem) — Bucureşti, începând cu data de 5 aprilie 2016. Ţinând cont de faptul că aeroportul Zaventem este parţial operaţional, pentru moment, sunt anumite restricţii pe aeroport şi, de aceea, pasagerii sunt rugaţi să consulte, înaintea călătoriei, site-ul aeroportului, www.brusselsairport2203.be", precizează TAROM.

Potrivit sursei citate, o serie de restricţii vizează faptul că pasagerii trebuie să aibă boarding pass-ul sau rezervarea printată pentru a li se permite accesul în zona de check-in, însoţitorii pasagerilor nu au acces în aeroport cu excepţia celor ce însoţesc pasagerii cu mobilitate redusă, transportul public nu a fost reluat, iar accesul la aeroport este posibil doar cu autoturismele private şi taxiuri, iar serviciile speciale nu pot fi asigurate deocamdată (serviciul de minor neînsoţit sau cel de transport al animalelor).