Trei bărbaţii suspectaţi că i-au spart casa bodyguardului de la clubul Colectiv, Florin Cristian Popescu, au fost reţinuţi vineri de către poliţişti, aceştia urmând să fie prezentaţi judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Trei bărbaţi au fost reţinuţi, fiind suspectaţi că în luna noiembrie i-au spart casa bodyguardului de la clubul Colectiv, în timp ce acesta era internat în spital.

Poliţiştii au făcut vineri patru percheziţii "în urma cărora au fost identificate şi ridicate obiecte vestimentare, mai multe instrumente ce ar fi putut fi folosite la săvârşirea infracţiunii, cartele telefonice şi telefoane mobile",a anunţat, printr-un comunicat, Poliţia Capitalei.

De asemenea, poliţiştii precizează că "în urma investigaţiilor efectuate a rezultat faptul că bănuiţii, cunoscând faptul că proprietarul apartamentului se afla internat în spital, au pătruns prin efracţie în locuinţă. Din cauza stării precare de sănătate a victimei şi ulterior decesului acesteia, aceasta nu a putut fi audiată".

Aceştia au fost duşi la Secţia 15 de Poliţie pentru audieri iar ulterior, la Judecătoria Sectorului 4 cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse judiciare, unul dintre cei trei bărbaţi ar fi cunoscut cu antecedente penale, având o condamnare pentru tâlhărie.

Florin Cristian Popescu este una dintre victimele incendiului care a avut loc în 30 octombrie în clubul Colectiv.