Mars România retrage câteva loturi de ciocolată din magazine, ca măsură de preventie după ce o mică bucată de plastic a fost identificată în unul dintre aceste produse vândute in Germania.

În România, deşi nu a fost înregistrată nicio reclamaţie de acest fel din partea consumatorilor, compania Mars a decis în mod voluntar şi preventiv să retragă loturile de produse fabricate în Olanda

Consumatorii care au un astfel de produs sunt rugaţi să nu îl consume şi să contacteze Mars România, trimiţând un e-mail la adresa [email protected] sau sunând în intervalul 9.00-17.00 la numărul de telefon : 021 407 71 52.

Acesta este un incident izolat şi numai produsele cu caracteristicile de mai sus, fabricate în Olanda, fac obiectul retragerii de pe piaţă.

Toate celelalte tipuri de ciocolată distribuite de către Mars România sunt în continuare disponibile pentru achiziţie şi sigure pentru consum in toate magazinele din Romania.

Mars Romania tratează cu maximă seriozitate calitatea şi siguranta alimentelor şi şi-a asumat în mod voluntar şi preventiv decizia de retragere a loturilor de produse menţionate şi cere scuze consumatorilor pentru eventuale inconveniente.