Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Duminică - 30 aprilie 2017 12:22:45

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Programul “Lapte şi corn ” se reia în Prahova. Cu aceleaşi firme


3 decembrie 2015

citeşte totul despre:
prahova,
lapte si corn,
program,
suspendat,
reluat,
firmerating     (16 vizualizări)

Programul "Lapte şi corn", suspendat săptămâna trecută în judeţul Prahova după ce aproape 60 de elevi au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară, este reluat vineri. Produsele sunt distribuite de aceleaşi firme, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Autorităţile din judeţul Prahova, unde programul "Lapte şi corn" a fost suspendat după doar două zile pe motiv că zeci de copii au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară, vor relua, începând de vineri, distribuirea produselor în şcoli, anunţă Prefectura Prahova.

Reprezentanţii Prefecturii arată, într-un comunicat dat publicităţii miercuri seară, că, deşi laptele ridicat din două şcoli din Ploieşti unde s-au înregistrat cazuri de îmbolnăviri a fost infestat cu enterobacteriacee, analizele de coprocultură făcute la şase dintre elevii care s-au îmbolnăvit "nu au pus în evidenţă germeni patogeni din grupe identificate de către laboratorul DSVSA Prahova".

În plus, conform sursei citate, s-a constatat că era infestat doar laptele de la distribuitor şi cel ajuns în şcoli, nu şi laptele de la fabrica unde se face ambalarea.

"Întrucât la controalele efectuate s-au constatat neconformităţi privind respectarea lanţului termic pe timpul transportului şi depozitării la beneficiari, instituţiile abilitate au aplicat sancţiuni contravenţionale la producător, distribuitor şi beneficiari", se arată în comunicatul Prefecturii Prahova.

Prefectul judeţului Prahova, Rodica Paraschiv, nu a putut preciza care este cuantumul amenzilor date de Direcţia de Sănătate Publică Prahova şi Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Prahova şi nici pentru ce abateri au fost aplicate acestea.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

– Ia zi fato, am auzit că ai fost la teatru cu amantul, ce a fost acolo?
– A fost tragicomedie!
– Cum adică?
– Ne-am întâlnit cu soţul meu acolo şi el… tot cu amanta!
„Numai cei care nu pot să iubească îmbătrânesc şi mor.” — George Călinescu

Curs valutar
28 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5333 RON

Moneda euro a crescut


USD
USD = 4.1453 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3604 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online