Situaţie hilară la Aiud. Muncitorii au asfaltat o parcare în jurul unei maşini pe care proprietarul nu a mutat-o pentru că nu era acasă. Reprezentanţii firmei de construcţii spun că nu puteau să mute maşina din loc.

Muncitorii nu s-au arătat câtuşi de puţin deranjaţi de prezenţa acestei maşini astfel încât au asfaltat întreaga parcare, mai puţin locul de sub aceasta, scrie Digi 24.

Reprezentantul firmei care s-a ocupat de asfaltare se apără şi spune că proprietarul nu şi-a mutat maşina din parcare, iar ei nu puteau să o ridice pentru că e ilegal.

„Locatarii de pe scări au fost anunţaţi să-şi mute autoturismele, dar o familie era plecată din oraş. Ni s-a spus că se va întoarce în jurul orei 14, 15, dânşii nu au ajuns şi a rămas blocată, iar noi nu ne-am putut atinge de ea să nu o deteriorăm sau să se întâmple alte lucruri,”  a declarat Ioan Maier, inginer.

Primarul spune că problema apărută nu va afecta lucrările la parcare.

„S-a asfaltat în jurul acelui autoturism, lucru care nu este decât din punctul de vedere al unei glume, o glumă proastă, dar în rest nu afectează lucrările care s-au făcut în acea zonă. Eu zic că nu este o problemă naţională că s-a făcut o asfaltare parţială,” spune Horaţiu Josan, primar Aiud.

Muncitorii promit că vor reasfalta în zilele următoare, după ce proprietarul se va întoarce şi îşi va muta maşina.