Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 45 de morţi. Ultima victimă este toboşarul trupei Goodbye to Gravity, care intrase în stop cardiorespirator în aeronava cu care urma să fie transportat la o clinică din Elveţia. Duminică au mai murit trei persoane, doi răniţi de la Spitalul ”Floreasca” şi unul de la Spitalul de Arşi din Capitală. În cursul zilei de sâmbătă şi-au pierdut viaţa nouă persoane, şapte în spitalele din ţară şi două în Olanda.

Bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a murit, duminică seară, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum, astfel că bilanţul persoanelor decedate în urma incendiului din Colectiv a ajuns la 45.

Conform directorul medical al Spitalului de Arşi, Cristian Niţescu, bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a fost resuscitat timp de 70 de minute, atât în aeronava care trebuia să-l ducă la o clinică din Elveţia, cât şi în ambulanţa care îl transporta spre Spitalul de Arşi.

Potrivit sursei citate, tânărul a decedat când a ajuns la unitatea medicală din Capitală.

Bogdan Enache este al treilea membru al trupei Goodbye to Gravity care îşi pierde viaţa în urma incendiului din clubul Colectiv, după Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru. Ceilalţi doi membri ai trupei sunt grav răniţi.