Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 41 de morţi, după ce nouă persoane şi-au pierdut viaţa în cursul zilei de sâmbătă. Doi pacienţi de la Spitalul de Arşi au murit la primele ore ale dimineţii, apoi fiind anunţat un nou deces la Spitalul Universitar. În următoarele ore, secretarul de stat Raed Arafat a anunţat că doi pacienţi dintre cei transportaţi în Olanda au decedat, după aterizare. În următoarele ore au mai murit patru persoane, două de la Spitalul Floreasca, un tânăr de la Spitalul de Arşi şi o tânără internată la Spitalul ”Bagdasar”.

Bilanţul persoanelor decedate în tragedia de la Clubul Colectiv a ajuns la 41, după ce sâmbătă seară au murit o femeie care era internată la Spitalul ”Floreasca” din Capitală şi o alta internată la Spitalul ”Bagdasar”.

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că de la Spitalul Floreasca a murit Elena Toader, care avea 30 de ani. De la Spitalul ”Bagdasar Arseni” a decedat o tânără de 25 de ani, Mavi Serian.

Potrivit surselor citate, cele două tinere erau în stare critică, având arsuri pe suprafeţe mari din corp şi arsuri ale căilor respiratorii.

Un alt bărbat rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit, la Spitalul de Arşi

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Adrian Stănculea, a declarat, pentru MEDIAFAX, că cel de-al treilea bărbat care a decedat sâmbătă în unitatea sanitară era în stare gravă, având arsuri pe o suprafaţă mare din corp şi arsuri de căi aeriene.

Potrivit unor surse medicale, bărbatul care a decedat se numeşte Alexandru Chelba şi avea 33 de ani. Acesta este al treilea rănit în incendiul din clubul Colectiv care a murit sâmbătă în Spitalul de Arşi.

Ceilalţi doi pacienţi decedaţi la Spitalul de Arşi - Daniel Ciobanu (39 de ani) şi Ionuţ Cosmin Popescu (32 de ani) - aveau arsuri pe suprafeţe mari din corp şi arsuri de căi respiratorii.