Liderul trupei Viţa de Vie, Adrian Despot, a anunţat că va merge vineri, în calitate de reprezentant al societăţii civile, la Palatul Cotroceni, la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis.

"Am fost invitat la Cotroceni de către preşedintele Iohannis. În continuare consider că nu sunt persoana potrivită, însă, în spiritul respectului faţă de democraţie şi simbolurile acesteia, voi fi acolo", a scris Despot, pe Facebook.

Anterior, el precizase că participarea sa la aceste consultări "nu ar fi decât o altă improvizaţie".

"Dragii mei, vă mulţumesc pentru susţinerea şi încrederea acordată. Vă înţeleg furia şi dorinţa de schimbare. Şi eu, la fel ca şi voi, sunt sătul de improvizaţii. Participarea mea în calitate de reprezentant la consultări nu ar fi decât o altă improvizaţie. Nu am nici pregătirea şi nici priceperea necesare pentru aşa ceva", explicase Despot pe platforma de socializare.

El consideră că o alegere grăbită a unui reprezentant al societăţii civile pentru aceste consultări ar fi "o greşeală".

"Cu toţii suntem nemulţumiţi de lipsa de profesionalism de care au dat dovadă atât clasa politică cât şi marea majoritate a funcţionarilor publici. Haideţi să nu facem greşeala de a înlocui o serie de incompetenţi cu o altă serie de incompetenţi", îşi încheia Despot primul mesaj de pe Facebook.

Adrian Despot a participat vinerea trecută la concertul Goodbye to Gravity în club Colectiv.

AGERPRES