Viorel Andrei  Bud, student al Universităţii Bucureşti, multiplu medaliat la olimpiadele intenaţionale de matematică şi în calitate de elev (2013, 2014) a obţinut locul 1 absolut la Olimpiada de Matematică pentru Studenţii din Sud-Estul Europei.

Doi tineri buzoieni, Alexandru Jercăianu şi Relu Drăgan studenţi la Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti au obţinut medalii de argint la  South Eastern European, Mathematical Olimpyad for University Students- SEEMOUS 2015 găzduită de Republica Macedonia. Reuşitele lor se adaugă celorlalte patru medalii de aur, cinci de argint şi nouă de bronz obţinute de delegaţia României,  care a terminat competiţia pe locul 1 pe naţiuni.

În urma testării din Macedonia, Alexandru Jercăianu a obţinut locul 20 şi medalie de argint iar colegul şi prietenul său, Relu Drăgan, locul 17, tot medalie de argint din cei 91 de concurenţi din 23 universităţi de prestigiu din Bulgaria, Grecia, Iran, Macedonia, România, Slovenia şi Turkmenistan.

Din România au participat concurenţi reprezentând 5 universităţi: Universitatea Politehnica Bucureşti, Universitatea Bucuresti, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” şi Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, ambele din Iaşi.

Componenţii lotului României au obţinut 4 medalii de aur, 7 medalii de argint şi 9 medalii de bronz, dar şi locul I pe naţiuni, locul I pe universităţi (Universitatea Politehnica din Bucureşti) şi locul I absolut la individual, ocupat de Viorel Andrei Bud (Universitatea Bucureşti), multiplu medaliat la olimpiadele intenaţionale de matematică şi în calitate de elev (2013, 2014). Olimpiada Internaţională de matematică South Eastern European Mathematical Olympiad for University Students – SEEMOUS este o competiţie universitară de excelenţă, adresându-se studenţilor din anii I şi II, cu aptitudini şi performanţe înalte în domeniul matematicii. Concursul constă într-o probă scrisă de 5 ore, în cadrul căreia participanţii au de rezolvat 4 probleme cu grad ridicat de dificultate.