Au fost momente de panică în portul Tulcea, unde o navă comercială a scăpat de sub control.Oamenii de pe mal s-au speriat când au văzut cum ambarcaţiunea de mari dimensiuni se apropie periculos şi loveşte digul de protecţie. Numai norocul a făcut ca persoanele aflate atunci în zona să scape doar cu spaimă.

Nava comercială, aflată sub pavilionul Insulelor Marshall, avea ca destinaţie portul din Galaţi, unde urma să fie umplută cu ulei pentru export. Când a ajuns în dreptul punctului de tranzit Tulcea, cârma ambarcaţiunii s-a defectat. Căpitanul a încercat să strunească vaporul şi să evite digului de protecţie al suburbiei Tudor Vladimirescu, dar nu a reuşit.

Oamenii care se aflau atunci pe faleză s-au speriat şi au fugit care încotro. Din fericire, nava nu avea viteza şi nimeni nu a fost rănit. Iar impactul nu a fost unul devastator - ambarcaţiunea a fost avariată uşor la prova. După ce a eşuat puţin, comandantul a reuşit să o stabilizeze şi să o ducă în larg. Imediat ce defecţiunea va fi remediata, va fi dusă în aval, la loc sigur. Apoi, se va face şi o anchetă care va lămuri incidentul.