Dan Voiculescu a finanţat Antena 1 cu banii Securităţii. Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Realitatea TV Stelian Negrea, pe o reţea de socializare, unde a postat mai multe documente.

Prima investiţie de amploare la Antena 1, de 1,1 milioane de dolari, a fost făcută din banii firmei Securităţii lui Nicolae Ceauşescu, Crescent, susţine jurnalistul Realitatea TV Stelian Negrea.

Potrivit jurnalistului, firma era reprezentată în România de Dan Voiculescu.

"Prima investitie in aparatura la Antena 1 a fost facuta din banii firmei Securitatii lui Nicolae Ceausescu, Crescent Commercial & Maritime (Cyprus) Ltd, reprezentata in Romania de Dan Voiculescu, aflat acum in spatele gratiilor la Rahova pentru spalare de bani", scrie jurnalistul, pe contul personal de Facebook.

Imperiul media al lui Voiculescu, mai spune acesta, a fost pornit pe banii Securităţii lui Ceauşescu şi din afaceri cu statul, din "chirii infinit de mici".

"Clădirea din care emite Antena 3 nu îi aparţine. În 1991-1992, clădirea a fost închiriată de o firmă din grupul Intact de la Romaero Băneasa pe o sumă lunară foarte mică, de 55.000 de lei", mai spune Negrea.

Jurnalistul a publicat pe pagina de socializare mai multe documente din care reies aceste acuzaţii.