Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Miercuri - 26 aprilie 2017 7:01:34

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Elevii români au obţinut 11 medalii, la Olimpiada Internaţională Pluridisciplinară


12 iulie 2014

citeşte totul despre:
chimie,
international,
probe,
desfasurata,
colegiul,
pluridisciplinare,
olimpiadei,
romani,
serbia,
paulandrei,
concursulrating     (34 vizualizări)

Olimpicii români au obţinut 11 medalii, din care şase de aur, patru de argint şi o medalie de bronz, la cea de-a XXI-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale Pluridisciplinare Tuymaada, desfăşurată în perioada 5 - 11 iulie, în Republica Sakha (Federaţia Rusă).

Elevii români au obţinut medalii la toate cele patru probe ale concursului: informatică, matematică, fizică şi chimie, informează Ministerul Educaţiei.

La chimie au obţinut medalii de aur: Andrei Iliescu (clasa a X-a/Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti) şi Cristian Robert Râclea (clasa a X-a/la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" din Galaţi), iar medalie de argint - Diana-Ioana Anastase (clasa a XI-a/Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" din Constanţa).

La matematică a fost obţinută medalie de aur de Filip-Alexandru Ion (clasa a IX-a/Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" din Bucureşti), medalie de argint, de Rareş Ştefan Tudose (clasa a IX-a/Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti) şi medalie de bronz, de Theodor Răzvan Lucescu (clasa a IX-a/Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti).

Trei medalii de aur au fost obţiute la informatică de Darius Marian (clasa a X-a/Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti), Stelian Teodor Ionescu şi Paul-Andrei Gramatovici, ambii elevi în clasa a X-a la Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" din Bucureşti.
Alte medalii au fost obţinute de elevii români la fizică. Este vorba despre două medalii de argint - Andrei Cătălin Răduc şi Horia Petru Nicolăescu, ambii elevi în clasa a X-a la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti. La concursul de fizică a participat şi Mihai Ovidiu Popa, elev în clasa a X-a la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti.

La ediţia din 2014 a Olimpiadei Internaţionale Pluridisciplinare Tuymaada au participat peste 150 de concurenţi din România, Federaţia Rusă, Bulgaria, Serbia şi Macedonia.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Spune-mi draguto…ce inseamna sex?
– Sex este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar, el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa pe masa ceva bani…..
– Si ce inseamna sex bun?
– Sex bun este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar ,el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa o multime de bani pe masa….
– Si ce inseamna dragoste?
– Ah, dragostea este o inventie evreiasca ca sa nu-ti plateasca!
„Vor exista mereu oameni care te vor răni, aşa că trebuie să ai grijă în cine ai încredere a doua oară.” — Gabriel Garcia Marquez

Curs valutar
25 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.525 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1556 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3254 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online