Mai multe hoteluri din staţiunile de pe Valea Prahovei au, cu mai puţin de trei zile înainte de trecerea în 2017, locuri libere pentru noaptea de Revelion, iar preţurile pentru camerele rămase neocupate sunt şi cu 25% mai mici decât cele practicate iniţial. Gazdele îi aşteaptă pe turişti cu petreceri tematice şi cu cine festive.

Cu mai puţin de trei zile înainte de trecerea în noul an, mai multe unităţi de cazare din staţiuni de pe Valea Prahovei au camere libere, iar pentru a-i atrage pe turişti hotelierii au oferte de tip ”last minute” pentru Revelion. 

Astfel, un hotel de trei stele din staţiunea Sinaia a redus preţurile cu până la 25% pentru vacanţa dintre ani. Potrivit ofertei publicate pe site-ul unităţiide cazare, reducerea este valabilă pentru camerele single, pentru cele duble standard şi pentru camerele duplex, iar tarifele iniţiale au scăzut de la 2.100 de lei la 1.650 de lei de persoană pentru cei care se cazează în cameră dublă sau duplex şi de la 2.400 la 1.380 de lei de persoană pentru cei care vor cameră single. Pachetul turistic include trei nopţi de cazare cu mic dejun, petrecere tematică de Revelion, brunch şi cină festivă cu petrecere în prima zi a noului an, petrecere barbecue cu taraf în aer liber pe 2 ianuarie şi acces gratuit la SPA. Pentru acelaşi pachet turistic, dar cu patru nopţi de cazare, turiştii vor plăti între o sută şi două sute de lei în plus de persoană, în funcţie de tipul camerei.

Tot la Sinaia, un alt hotel de trei stele are preţuri de 1.800 de lei pentru camera single şi 3.000 de lei pentru cea dublă. Pachetul turistic include patru nopţi de cazare cu mic dejun bufet suedez, cină bufet suedez în data de 30 decembrie, cină festivă în noaptea de Revelion şi în prima seară a noului an. Oaspeţilor li se promit petreceri unde atmosfera va fi asigurată de către artişti celebri.

Şi hotelurile din staţiunea Azuga au oferte last minute pentru vacanţa de Revelion.

Deşi foarte căutate în perioada Revelionului, pensiunile şi vilele de pe Valea Prahovei nu au fost complet rezervate la acest sfârşit de an. Pe site-urile de profil există încă oferte, actualizate joi, potrivit cărora mai multe vile din staţiunea Buşteni, dar şi din Predeal şi Sinaia, au camere libere, la preţuri pornind de la 125 de lei de persoană pentru o noapte de cazare.

Potrivit operatorilor din domeniul turistic, aproximativ 90% din locurile de cazare omologate în hotelurile şi pensiunile de pe Valea Prahovei au fost rezervate pentru perioada Revelionului.