TITLURILE ZILEI:
• Accident grav pe DN1 la Comarnic Trei maşini implicate FOTO- VIDEO    • Azuga: Un bărbat a ameninţat că se aruncă de pe un turn inalt de 40 de metri! VIDEO FOTO    • 3.000 de euro dacă recomanzi un IT-ist bun. Cererea de programatori sparge toate recordurile    • Proiect de lege al PSD care pune plata amenzilor în aşteptare!    • The Guardian: Regulamentul intern al Facebook despre sex, terorism şi violenţă    • Accident la Găgeni. Trei maşini implicate    • Patru răniţi într-un accident produs pe DN1, între Ploieşti şi Sinaia    • Angajatorii din industrie au creat peste 26.000 de locuri de muncă în ultimul an    • Poliţiştii belgieni cer ajutorul autorităţilor române pentru identificarea unui bărbat găsit mort, cu membrele tăiate    • 11 blocuri cu bulină din Prahova, reabilitate cu bani de la Guvern    • Reguli obligatorii pentru pachetele de ţigarete de la rafturi: brandul ocupă mai puţin spaţiu    • O aplicaţie de telefon mobil din China a găsit 1.300 de copii daţi dispăruţi    • Maxima zilei - 22 mai 2017    • Bancul zilei din data de 22 mai 2017    • Accident grav pe DN1 la Comarnic Trei maşini implicate FOTO- VIDEO    • Azuga: Un bărbat a ameninţat că se aruncă de pe un turn inalt de 40 de metri! VIDEO FOTO    • 3.000 de euro dacă recomanzi un IT-ist bun. Cererea de programatori sparge toate recordurile    • Proiect de lege al PSD care pune plata amenzilor în aşteptare!    • The Guardian: Regulamentul intern al Facebook despre sex, terorism şi violenţă    • Accident la Găgeni. Trei maşini implicate    • Patru răniţi într-un accident produs pe DN1, între Ploieşti şi Sinaia    • Angajatorii din industrie au creat peste 26.000 de locuri de muncă în ultimul an    • Poliţiştii belgieni cer ajutorul autorităţilor române pentru identificarea unui bărbat găsit mort, cu membrele tăiate    • 11 blocuri cu bulină din Prahova, reabilitate cu bani de la Guvern    • Reguli obligatorii pentru pachetele de ţigarete de la rafturi: brandul ocupă mai puţin spaţiu    • O aplicaţie de telefon mobil din China a găsit 1.300 de copii daţi dispăruţi    • Maxima zilei - 22 mai 2017    • Bancul zilei din data de 22 mai 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Luni - 22 mai 2017 8:32:30

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


România lansat la Moscova programul „Litoralul pentru ruşi”


31 ianuarie 2016

citeşte totul despre:
introducerea,
mamaia,
techirghiol,
turistilor,
zboruri,
statiunilerating  rating  rating     (290 vizualizări)

Demararea programului „Litoralul pentru ruşi”, cu preţuri de 10 euro/noapte, în hoteluri de 4 stele, este o invitaţie făcută, la Moscova, tuturor turiştilor din Federaţia Rusă, a declarat vineri,  preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), Corina Martin.

„Tour-operatorii mari ruşi au acceptat să intre în programul ‘Descoperă România’, pe care delegaţia română l-a prezentat la întâlnirile de la Moscova. Propunerea noastră finală este de a lansa un program special destinat pieţei ruse. Asociaţia Litoral — Delta Dunării va fi prima dintre membrii FAPT care creează un program destinat turiştilor ruşi pe care vrem să-i atragem. Programul ‘Litoralul pentru ruşi’ va avea preţuri absolut speciale, simbolice chiar, la cazare, mai mici decât oricare cu care am fost obişnuiţi până acum. Programul este astfel gândit pentru a atrage interesul turiştilor ruşi şi pentru a fi cu mult sub preţurile pe care le practică acum Bulgaria”, a precizat Corina Martin.

Pachetele vor conţine numai cazarea la hoteluri, în general, de 4 stele, astfel încât turiştii să poată cheltui mai mult pe servicii adiacente.

„Vom avea tarife de sub 10 euro/persoană/noapte. Vom selecta, la întoarcerea în România, hotelurile care vor intra în acest program special, tocmai în ideea că turiştii ruşi vor dori să consume serviciile adiacente. România, acum, trebuie să vină cu un program special. Avem în vedere, pe lângă Mamaia, staţiunile Eforie şi Techirghiol, dar şi Delta Dunării. Există, în acest moment, un interes special pentru Eforie şi Techirghiol. Am discutat aceste amănunte chiar cu un operator care vindea aceste două staţiuni, dar, culmea, cu sosire pe aeroportul din Varna”, a spus Corina Martin.

Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), Asociaţia Litoral — Delta Dunării, împreună cu reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie Tracia, promovează, la Moscova, în perioada 24-30 ianuarie 2016, destinaţiile autohtone printr-un proiect-pilot comun „Descoperă România”.

„Noi deja am propus acum, dar vom veni la o discuţie ulterioară şi cu o companie aeriană pentru introducerea de zboruri charter pe aeroportul din Constanţa. Vom reveni la Moscova pentru a introduce o linie charter pentru tour-operatorii ruşi interesaţi să intre în proiectul ‘Descoperă România’, cu accent pe ‘Litoralul pentru ruşi”’, precizează Corina Martin.

Conform discuţiilor purtate cu tour-operatorii locali, reprezentanţii FAPT şi ALDD au luat în calcul atragerea turiştilor ruşi, nu neapărat din Moscova, cât mai ales din centrele industriale mari ruseşti, pentru că acolo sunt foarte mulţi salariaţi — Ekaterinburg, Novgorod, Rostov pe Don, Kaluha, Celiabinsk şi, desigur, Sankt Petersburg.

„Vom merge în aceste zone industriale mari să ne atragem turiştii pentru programul ‘Litoralul pentru ruşi’ pentru că acolo este o populaţie mare, care nu cunoaşte deloc România. Asta ne-au recomandat toate agenţiile ruseşti mari. Vrem să fie ca o invitaţie de nerefuzat, pentru că turiştii ruşi vor consuma servicii opţionale, inclusiv tururi, vor merge în restaurante, cluburi. Vom lansa un semnal foarte clar că hotelierii români apreciază turiştii ruşi. Ni s-a reproşat, de altfel, că pe piaţa rusă nu a existat promovare turistică pe destinaţia România în limba rusă, că hotelierii nu au dorit turişti ruşi”, spune Corina Martin.

Delegaţia FAPT şi ALDD vrea să demonstreze, astfel, că doresc ca ruşii să devină oaspeţii hotelurilor din România.

„Dacă, însă, nu venim şi cu linie charter, nu vom putea atrage decât un maxim de 10.000 de turişti ruşi în vacanţă în România”, a atras atenţia Corina Martin.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Un producător de filme şi echipa lui filmau undeva foarte departe în deşert.
Într-o zi un bătrân indian s-a dus la producător şi i-a spus:
– Mâine, ploaie! Următoarea zi a fost complet ploioasă.
O săptămână mai târziu, bătrânul Indian s-a dus la producător şi i-a spus:
– Mâine, furtună! Următoarea zi a fost o furtună cumplită în deşert.
– Indianul ăsta este incredibil, a spus producatorul şi i-a cerut secretarei lui să îl angajeze să prezică vremea.
Oricum, după câteva prognoze excelente, bătrânul Indian nu a mai venit la locul de filmare timp de două săptămâni.
Când în sfârşit producătorul l-a întâlnit iarăşi şi i-a spus:
– Mâine trebuie să filmez nişte scene foarte importante şi depind de tine, trebuie să ştiu cum va fi vremea.
Indianul a ridicat din umeri şi a răspuns:
– Nu ştiu, radio stricat.
„Nu există decât o replică la înfrângere şi aceasta este victoria.” — Winston Churchill

Curs valutar
22 mai 2017


EUR
EURO = 4.56 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.0774 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.2949 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online