TITLURILE ZILEI:
• Accident grav pe DN1 la Comarnic Trei maşini implicate FOTO- VIDEO    • Azuga: Un bărbat a ameninţat că se aruncă de pe un turn inalt de 40 de metri! VIDEO FOTO    • 3.000 de euro dacă recomanzi un IT-ist bun. Cererea de programatori sparge toate recordurile    • Proiect de lege al PSD care pune plata amenzilor în aşteptare!    • The Guardian: Regulamentul intern al Facebook despre sex, terorism şi violenţă    • Accident la Găgeni. Trei maşini implicate    • Patru răniţi într-un accident produs pe DN1, între Ploieşti şi Sinaia    • Angajatorii din industrie au creat peste 26.000 de locuri de muncă în ultimul an    • Poliţiştii belgieni cer ajutorul autorităţilor române pentru identificarea unui bărbat găsit mort, cu membrele tăiate    • 11 blocuri cu bulină din Prahova, reabilitate cu bani de la Guvern    • Reguli obligatorii pentru pachetele de ţigarete de la rafturi: brandul ocupă mai puţin spaţiu    • O aplicaţie de telefon mobil din China a găsit 1.300 de copii daţi dispăruţi    • Maxima zilei - 22 mai 2017    • Bancul zilei din data de 22 mai 2017    • Accident grav pe DN1 la Comarnic Trei maşini implicate FOTO- VIDEO    • Azuga: Un bărbat a ameninţat că se aruncă de pe un turn inalt de 40 de metri! VIDEO FOTO    • 3.000 de euro dacă recomanzi un IT-ist bun. Cererea de programatori sparge toate recordurile    • Proiect de lege al PSD care pune plata amenzilor în aşteptare!    • The Guardian: Regulamentul intern al Facebook despre sex, terorism şi violenţă    • Accident la Găgeni. Trei maşini implicate    • Patru răniţi într-un accident produs pe DN1, între Ploieşti şi Sinaia    • Angajatorii din industrie au creat peste 26.000 de locuri de muncă în ultimul an    • Poliţiştii belgieni cer ajutorul autorităţilor române pentru identificarea unui bărbat găsit mort, cu membrele tăiate    • 11 blocuri cu bulină din Prahova, reabilitate cu bani de la Guvern    • Reguli obligatorii pentru pachetele de ţigarete de la rafturi: brandul ocupă mai puţin spaţiu    • O aplicaţie de telefon mobil din China a găsit 1.300 de copii daţi dispăruţi    • Maxima zilei - 22 mai 2017    • Bancul zilei din data de 22 mai 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Luni - 22 mai 2017 8:30:24

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Federaţia Asociaţiilor de Promovare din România cere înfiinţarea Organizaţiei Române de Turism


21 mai 2015

citeşte totul despre:
asociatiilor,
organizatiei,
solicita,
romania,
turism,
parteneriat,
dezvoltarea,
promovare,
eficienta,
federatia,
promovarea,
guvernului,
romanerating  rating  rating  rating     (372 vizualizări)

Federaţia Asociaţiilor de Promovare din România solicită Guvernului înfiinţarea Organizaţiei Române de Turism ca parteneriat public-privat, considerând că aceasta este o soluţie eficientă pentru promovarea şi dezvoltarea turismului.

Potrivit unui comunicat de presă al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare din România, membrii FAPT - asociaţiile regionale de dezvoltare şi promovare a turismului din România: Litoral-Delta Dunarii, Bucovina, Maramureş, Prahova, Braşov, Râşnov, Sibiu, Sighişoara, Buzău, Gorj, Neamţ, Cluj, Vrancea, Olt, Timiş şi Bucureşti - solicită înfiinţarea Organizaţiei Române de Turism ca parteneriat public-privat, conform proiectului luat în dezbatere în Coaliţia pentru Dezvoltarea României, scrie MEDIAFAX.

Preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare din România, Corina Martin, consideră că Guvernul are obligaţia să sprijine dezvoltarea turismului românesc.

"Considerăm că Guvernul României are obligaţia de a sprijini turismul românesc, prin crearea unui cadru legislativ şi fiscal cu impact major, în avantajul turismului românesc, astfel încât să determinăm creşterea imaginii şi competitivităţii destinaţiilor româneşti, comparativ cu alte destinaţii vecine. Ne bucură susţinerea exprimată în acest sens de premierul Victor Ponta, care a afirmat că înţelege că aceasta este cea mai bună soluţie de promovare a turismului românesc, în comparaţie cu actuala formă de organizare a Autorităţii Naţionale pentru Turism”, a afirmat Corina Martin prin intermediul comunicatului de presă.

Ea susţine că singura soluţie eficientă pentru dezvoltarea şi promovarea turismului românesc o constituie un parteneriat public-privat la nivel naţional.

"Asociaţiile noastre regionale sunt organizate şi funcţionează activ în parteneriat public-privat, constituit între autorităţile locale şi operatorii privaţi din turismul românesc. Noi organizăm şi derulăm campanii regionale de dezvoltare şi promovare a turismului pe piaţa naţională şi pe pieţe externe, cu rezultate şi eficienţă clare, în comparaţie cu activitatea Autorităţii Naţionale pentru Turism. Consider că aceasta este singura soluţie eficientă pentru dezvoltarea şi promovarea eficientă a turismului românesc şi solicităm Guvernului să adopte o decizie majoră, de organizare a promovării turismului românesc în parteneriat public-privat, la nivel naţional“, a mai precizat Corina Martin.

Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, înfiinţată în anul 2009, are ca scop dezvoltarea turismului în destinaţiile turistice pe care le reprezintă asociaţiile membre şi promovarea acestora pe plan naţional şi internaţional.

Asociatiile membre FAPT reprezintă un parteneriat public-privat, constituit între Consiliul Judeţean respectiv, Consiliile Locale ce administrează staţiuni turistice în judeţul respectiv, aeroport, Camerele judeţene de Comerţ, patronatele hoteliere, pensiuni, hoteluri, restaurante, universităţi economice de profil, asociaţii gastronomice etc .


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Un producător de filme şi echipa lui filmau undeva foarte departe în deşert.
Într-o zi un bătrân indian s-a dus la producător şi i-a spus:
– Mâine, ploaie! Următoarea zi a fost complet ploioasă.
O săptămână mai târziu, bătrânul Indian s-a dus la producător şi i-a spus:
– Mâine, furtună! Următoarea zi a fost o furtună cumplită în deşert.
– Indianul ăsta este incredibil, a spus producatorul şi i-a cerut secretarei lui să îl angajeze să prezică vremea.
Oricum, după câteva prognoze excelente, bătrânul Indian nu a mai venit la locul de filmare timp de două săptămâni.
Când în sfârşit producătorul l-a întâlnit iarăşi şi i-a spus:
– Mâine trebuie să filmez nişte scene foarte importante şi depind de tine, trebuie să ştiu cum va fi vremea.
Indianul a ridicat din umeri şi a răspuns:
– Nu ştiu, radio stricat.
„Nu există decât o replică la înfrângere şi aceasta este victoria.” — Winston Churchill

Curs valutar
22 mai 2017


EUR
EURO = 4.56 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.0774 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.2949 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online