Insulele fermecătoare şi locaţiile la mare sunt cele mai scumpe destinaţii de vacanţă, conform datelor recente de la cel mai bun website de comparare tarife de hotel din lume

Maldive, Seychelles, Aruba, Monaco şi Mauritius sunt cele mai scumpe destinaţii de cazare din lume, conform HotelsCombined, cu turişti care cheltuiesc sume exorbitante pentru a se caza în aceste locuri

HotelsCombined a făcut, de asemenea, o listă cu cele mai convenabile preţuri de cazare, iar ţările aflate în top sunt perfecte pentru cei cu o fire mai aventuroasă. Bolivia oferă cele mai ieftine tarife la cazare, fiind urmată de Laos, Nepal, Macedonia şi Peru

Când vine vorba de cheltuit bani pe cazare, HotelsCombined a declarat că australienii, englezii, norvegienii, ruşii şi americanii sunt naţionalităţile care cheltuiesc cel mai mult.

Cristina Iordache, market manager la HotelsCombined, susţine că turiştii tind să viziteze destinaţii ca Maldive pentru ocazii speciale şi sunt dispuşi să plătească mai mult pentru a se bucura de astfel de destinaţii exotice.

“Destinaţii ca Maldive, Seychelles şi Aruba sunt locuri pe care le vizitezi o dată în viaţă. Aşteptările turiştilor sunt destul de mari când vizitează aceste locuri şi de aceea sunt dispuşi să plătească mai mult pentru a se asigura că vor petrece o vacanţă de lux,” a mai spus Cristina Iordache.

„Dacă analizăm cealaltă extremă, turiştii care vizitează locuri ca Bolivia şi Laos, vor să experimenteze culturi şi locuri relativ neatinse, într-un mod mai puţin costisitor. Deşi există şi cazare destul de scumpă în aceste ţări,acest tip de turiştipreferă să petreacă timpul în unităţi de cazare mai simple,” a continuat Iordache.

HotelsCombined.comeste cel mai bun site de comparare tarife de cazare, permiţând călătorilor să găsească cele mai bune preţuri din cele mai bune site-uri de călătorie, printr-o singură căutare. Peste 300 de milioane de persoane pe an folosesc acest serviciu gratuit pentru a găsi cele mai bune tarife la peste 800.000 de hoteluri în peste 120 de mii de destinaţii din lumea întreagă. HotelsCombined este disponibil în peste 40 de limbi şi afişează preţurile în 120 de monezi. Fondat în Australia în 2005,HotelsCombined este o companie australiană şi are peste 200 de mii de angajaţi atât în Australia cât şi peste hotare.