O nouă ediţie a programului “Vacanţe la ţară” a demarat duminică, astfel că turiştii pot petrece o săptămână la una dintre pensiunile înscrise în proiect, până pe 31 octombrie.

Tarifele de cazare pentru şase zile pornesc de la 175 lei de persoană, la o pensiune de 2 margarete, şi ajung la 290 lei de persoană, la pensiunile de cinci margarete.

În acest preţ, turiştii au incluse cinci nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică, iar ultima, vineri.

De asemenea, fiecare pensiune participantă la program va oferi micul dejun, din partea casei.

Rezervările se pot face direct la pensiune, prin agenţiile membre ale Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) sau prin filialele ANTREC participante, respectiv cele din Alba, Braşov, Covasna, Gorj, Maramureş şi Neamţ

“Pe lângă vremea care se anunţă a fi foarte frumoasă, turiştii care vor beneficia de programul Vacanţă la ţară vor avea parte de multe evenimente şi festivaluri. La 20 de ani de la înfiinţarea ANTREC, ne concentrăm mult pe crearea şi dezvoltarea unui calendar de evenimente, precum şi pe dezvoltarea asociaţiei şi a turismului rural în alte regiuni ale României. Spun asta pentru că fiecare zonă a ţării are ceva de oferit. Sunt sigur că turismul rural se va dezvolta în timp şi pe cursul Dunării, şi în alte regiuni mai puţin turistice, dar rurale ale ţării noastre”, a afirmat Mişu Chiruc, presedintele executiv al Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC), citat de agerpres.ro.