TITLURILE ZILEI:
• Dragnea, referitor la impozitul global: S-ar putea renunţa la consultanţii fiscali şi plata impozitelor să se facă informatizat    • Programul "Prima chirie". Cine poate beneficia de banii de la stat    • Creşterea valorii amenzilor a determinat creşterea cu 72% a vânzărilor de kituri „mâini libere”    • Elevii de clasa a XII-a încheie anul şcolar    • Zăpadă de cinci metri pe Transfăgărăşean    • Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, o nouă reuniune oficială de trap!    • Sindicatul Romatsa: Va fi declanşată greva generală în 30 mai, pe termen nelimitat    • Vehiculele vor primi certificat ITP dacă au defecţiuni minore, iar la defecţiuni majore sau periculoase vor face o nouă inspecţie în maxim 30 de zile    • 11 iunie, alegeri în Prahova! Cine sunt candidaţii?    • Parcul Mihai Viteazul, sedus şi abandonat de şefii din Primăria Ploieşti FOTO    • Bancul zilei din data de 26 mai 2017    • Maxima zilei - 26 mai 2017    • Dragnea, referitor la impozitul global: S-ar putea renunţa la consultanţii fiscali şi plata impozitelor să se facă informatizat    • Programul "Prima chirie". Cine poate beneficia de banii de la stat    • Creşterea valorii amenzilor a determinat creşterea cu 72% a vânzărilor de kituri „mâini libere”    • Elevii de clasa a XII-a încheie anul şcolar    • Zăpadă de cinci metri pe Transfăgărăşean    • Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, o nouă reuniune oficială de trap!    • Sindicatul Romatsa: Va fi declanşată greva generală în 30 mai, pe termen nelimitat    • Vehiculele vor primi certificat ITP dacă au defecţiuni minore, iar la defecţiuni majore sau periculoase vor face o nouă inspecţie în maxim 30 de zile    • 11 iunie, alegeri în Prahova! Cine sunt candidaţii?    • Parcul Mihai Viteazul, sedus şi abandonat de şefii din Primăria Ploieşti FOTO    • Bancul zilei din data de 26 mai 2017    • Maxima zilei - 26 mai 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 26 mai 2017 8:37:18

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Vacanţă de coşmar cu o agenţie de turism din Sinaia


30 august 2014
Răzvan BUNEA

citeşte totul despre:
comarnic,
blocati,
anchetatori,
administratorul,
insula,
grecia,
politie,
rhodos,
turistii,
sinaia,
sejurul,
prahovenirating  rating     (205 vizualizări)

Concediu ratat pentru mai mulţi prahoveni care au reclamat la poliţie că au fost înşelaţi de o agenţie de turism din Sinaia. Zeci de turişti au fost păcăliţi cu excursii în străinătate, unii dintre ei au rămas cu banii daţi,  fiind anunţaţi că nu mai au cum să plece spre destinaţiile de vacanţă, iar alţii au rămas blocaţi în străinătate. O vacanţă ce ar fi trebuit să fie una de vis s-a transformat într-un coşmar pentru un grup de turişti din Sinaia şi din Comarnic.

Oamenii s-au ales, şi fără banii daţi şi fără biletele de excursie pentru care au plătit, la agenţia de turism Tea Tour din Sinaia, sume cuprinse între câteva sute, până la câteva mii de euro. Disperaţi, turiştii  n-au mai reuşit să dea de administratorul  firmei prin care au cumpărat pachetele turistice, iar uşile agenţiei de turism au fost închise. Turiştii spun că şi-au făcut planuri să meargă în vacanţe cu diferite destinaţii din străinătate, însă plecarea  s-a dovedit una de rău augur după ce oamenii, fie s-au trezit la aeroport că biletele de avion nu au fost plătite, fie că nu aveau asigurată cazarea şi niciun fel de facilităţi pentru concediul plătit.  Astfel, păgubiţii au trebuit să se întorcă pe cheltuiala lor acasă chiar dacă au plătit în avans excursia dus-întors.

“În luna ianuarie a acestui an, am achiziţionat un pachet touristic de la agenţia de turism Tea Tour din Sinaia, urmând ca în luna iulie să plec cu familia în vacanţă în insula Rhodos din Grecia. Ajunşi în aeroport nu ne-am putut îmbarca, pentru că agenţia nu ne-a plătit zborul şi sejurul spre destinaţia dorită. L-am sunat pe Vasilică Filipoiu, administratorul agenţiei, însă acesta ne-a asigurat că este o mică problemă iar totul se va rezolva în doar jumătate de oră. Bineînţeles că nu s-a rezolvat nimic, drept urmare am fost nevoiţi să revenim acasă cu vacanţa distrusă şi banii pierduţi.În situaţia noastră fiind mai multe persoane.”, ne povesteşte Cosmin Oprişor, unul dintre turiştii păgubiţi.

Despre agenţia de turism Tea Tour din Sinaia, păgubiţii au aflat ca s-ar afla în faliment, iar la sediul de pe strada Aosta din Sinaia, nu a fost nimeni de găsit. Păgubiţii au depus plângere la Parchet, la Garda Financiară şi la ANPC, pentru înşelăciune. Administratorul firmei de turism, un bărbat  în vărstă  de 47 de ani din Sinaia, a fost reţinut şi prezentat instanţei de judecată dar judecătorii au decis că acesta poate fi judecat în libertate. Prejudiciul estimat până în prezent, de către anchetatori, este de 41.000 lei.  Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului şi recuperării prejudiciului cauzat.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi tineri se duc in parc.
Se aseaza in iarba…ea timida, el indraznet…
Pe masura ce se lasa noaptea, mai multe cupluri de indragostiti se asaza in iarba, in jurul lor.
La un moment dat, ea romantica:
– Ce frumos canta greierii!…
El nervos:
– Nu sunt greieri, sunt fermoare!!! …
„Nu contează cine votează. Contează cine numără voturile.” — Iosif Stalin

Curs valutar
25 mai 2017


EUR
EURO = 4.5496 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.0533 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.2515 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online