Joi - 28 martie 2024 8:39:27
Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Horoscopul zilei de 29 iulie 2016


BERBEC: TAUR:
berbec In prima parte a zilei va simtiti plin de energie si va dedicati unor munci fizice sustinute. Va sfatuim sa nu va supra-apreciati capacitatea de efort, altfel riscati sa aveti probleme de sanatate. In cursul serii s-ar putea sa primiti musafiri de departe sau dumneavoastra sa fiti invitat la prieteni. Fiti cumpatat! taur Zi buna pentru semnarea actelor oficiale. Astazi, secretul succesului este initiativa. Actionati cu hotarare! Relatiile parteneriale sunt favorizate si puteti rezolva probleme ale familiei.
GEMENI: RAC:
gemeni Parcurgeti o perioada favorabila pe plan sentimental si social. Relatiile cu partenerul de viata sunt excelente si puteti sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus sa faceti impreuna. Dupa-amiaza este posibil sa survina schimbari in programul dumneavoastra, ca urmare a unei invitatii pe care o primiti in ultimul moment de la o ruda indepartata. rac Perseverenta va ajuta sa rezolvati problemele de la locul de munca. Veti vedea ca a meritat sa va zbateti: rezultatele vor fi pe masura efortului depus. Evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de serviciu. Cu calm, totul se rezolva mai usor.
LEU: FECIOARĂ:
leu Sansa este de partea dumneavoastra si aveti succes in tot ce faceti. Este o zi favorabila afacerilor si investitiilor pentru camin. Pe plan sentimental, nici o problema. Va sfatuim, totusi, sa nu neglijati problemele partenerului de viata si ale celorlalti membri ai familiei. fecioara Aveti ocazia sa aplicati in practica proiecte ambitioase pe termen lung si sa luati decizii importante pentru viitor. In prima parte a zilei renuntati la o calatorie in interesul familiei, din motive financiare. Dupa-amiaza sunteti invitat la o ruda apropiata pentru aniversarea unui eveniment important de familie. Fiti cumpatat la masa, ca sa nu aveti probleme cu sanatatea!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Zi favorabila calatoriilor in interes familial. Cu acest prilej, puteti obtine unor castiguri financiare neasteptate. Sunteti foarte increzator si aveti tendinta sa va asumati riscuri cam mari. Va sfatuim sa fiti prudent si sa nu fortati norocul. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata. scorpion In prima parte a zilei sunteti hotarat sa va ocupati de anumite probleme familiale pe care le-ati tot amanat. Sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte, dar si cheltuieli. Cu greu reusiti sa va respectati programul. Cu rabdare, reusiti sa rezolvati tot ce v-ati propus. Fiti atent la acte! Exista riscul sa le uitati undeva sau sa le pierdeti.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Sunteti plin de energie. Este momentul sa initiati o afacere la care va ganditi de ceva timp si care v-ar putea imbunatati situatia materiala. Dupa-amiaza, un prieten va propune o colaborare. Nu luati o decizie pana cand nu va consultati cu partenerul de viata! capricorn Aveti posibilitatea sa faceti schimbari importante in viata dumneavoastra, pe plan social si in domeniul afacerilor. Puteti sa incheiati contracte si sa semnati documente oficiale. Relatiile cu anturajul sunt foarte bune. Va sfatuim sa nu va asteptati la rezultate imediate. Grabiti-va incet!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Puneti suflet in tot ce faceti si puteti realiza tot ce v-ati propus. Aveti ocazia sa va afirmati in societate si sa obtineti castiguri financiare. In relatiile cu partenerul de viata va bucurati de armonie si buna intelegere. pesti Zi buna pentru a pune la cale planuri de viitor. Puteti incepe noi activitati in domeniul social. Situatia financiara va mai creeaza mici probleme, insa va sfatuim sa aveti rabdare pana cand vor incepe sa apara rezultatele muncii depuse in ultima vreme.
Sursa: www.eastrolog.ro













Ia zi, Bulă, obişnuieşti să fumezi?
Bulă: – Mmm… Aşa şi aşa…
– Dar cât înseamnă „aşa şi aşa”?
– Mmm… Păi cam 4 pachete pe zi.
– Dulciuri mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa…
Cam 5 ciocolate pe zi.
– Sărat mănânci?
– Mmm… Aşa şi aşa… Cam o solniţă pe zi pun în mâncare.
– Grăsimi mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa…
Cam un kil- două de slană pe zi…
– Prăjit mănânci?
– Mmm… Aşa şi aşa… Pe zi… Cam câte o omletă de 4 ouă şi cartofi prăjiţi, asezonaţi cu cârnaţi
.– Aha… Dar de băut, bei? – A, da! De băut, beau!











„Omul cel mai fericit e cel care-i face fericiţi pe cât mai mulţi oameni.” — Denis Diderot

Curs valutar
28 noiembrie 2023


EUR
EURO = 4.9725 RON

Moneda euro a crescut


USD
USD = 4.5419 RON

Dolarul american a scăzut



GBP
GBP = 5.7376 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole




statistici jurnalulph.ro