TITLURILE ZILEI:
• Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 3:23:08

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Alimentele unei diete sănătoase


12 iulie 2013

citeşte totul despre:
digestia,
controlul,
chimicale,
calorii,
carbogazoase,
cinele,
dinamism,
functie,
gatesti,
grasimi,
femeie,
lunga,
metode,
integrala,
normalarating     (33 vizualizări)

Dietele drastice sunt un stres pentru orice femeie.Oscilaţiile mari de greutate nu sunt benefice şi au consecinţe dure şi de lungă durată asupra organismului.Pentru a avea o greutate normală şi un organism sănătos trebuie să încercăm să facem, câteva schimbări simple, în alimentaţia noastră.

1.Pâine integrală, în locul celei albe. Pâinea albă are foarte multe chimicale, ajungând să îşi piardă toate proprietăţile nutritive. Optează pentru pâinea integrală, care este mult mai sănătoasă şi săţioasă.

2. Legume sănătoase, în locul cartofilor prăjiţi. Da, pare unul din sfaturile de tip “uşor de zis greu de făcut”. Realitatea este că există o varietate foarte mare de legume şi metode sănătoase de a le pregăti.

3. Fructe, în locul dulciurilor. Fructele sunt desertul ideal: îţi asigură doză de vitamine necesară organismului, sunt săţioase şi ajuta digestia. Optează pentru fructe dulci sau acrişoare, în funcţie de pofte. Şi da, conţin zahăr, dar este un zahăr natural care nu cauzează niciun fel de daune.

4. Produse lactate degresate, în locul celor foarte grase. Ştim cu toţii că brânză este unul dintre alimentele interzise în curele de slăbire. Vestea bună este că pentru un regim de viaţă sănătos poţi înlocui produsele lactate, adică brânză, lapte şi iaurt, cu versiunea lor degresata. Aceeaşi cantitate de calciu şi vitamina D, dar considerabil mai puţine grăsimi.

5. Apă plată, în locul băuturilor carbogazoase din comerţ. Nu te lăsa păcălită de băuturile diet care nu au calorii. Sunt la fel de pline de chimicale ca şi toate celelalte băuturi din comerţ şi nu îţi hidratează nicidecum corpul atât de bine că apa.

6. Suc de fructe făcut în casă. Fără zahăr şi plin de vitamine, sucul de fructe natural făcut în casă este cel mai bun antioxidant.

7.Ciocolată neagră, în locul celei cu lapte. Are mult mai puţine calorii şi îţi dă aceeaşi doză de fericire şi dinamism că toate celelalte dulciuri. Iubitoarele de ciocolată nu trebuie să renunţe la micile plăceri ale vieţii, ci doar să opteze pentru ciocolată neagră.

8.Cinele gatite în casă, în locul celor de la restaurant. Şi asta din două motive simple. În primul, atunci când găteşti acasă deţii controlul incredientelor pe care le foloseşti şi eviţi excesele. În al doilea rând, porţiile din restaurante tind uneori să fie puţin cam mari, mai ales pentru masa de seară.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online