Cafeaua este una dintre cele mai iubite bauturi din lume. Fii atent(a) ce cafea isi comanda la intalnire si vei putea sa descoperi cateva informatii despre cel(a) cu care te vezi.

Iata ce spune cafeaua preferata despre partenerul(a) tau(a), potrivit celor de la glamour.com:

Cafea neagra

Sunt persoane putin egoiste care fac glume proaste. Altii ar spune despre cei carora le place cafeaua neagra ca sunt morocanosi si lipsiti de umor.

Expresso dublu

Nu le place sa faca primul pas, dar cu siguranta te vor urma daca esti suficient de indraznet(eata) sa faci tu asta. Sunt tot timpul plini de energie… probabil de la portia dubla de expresso.

Cafea cu lapte

Despre aceste persoane se poate spune ca sunt confuze si nesigure pe ele. Sunt in cautarea unor parteneri mai aventurosi decat ei insisi.

Cappucino

Sunt persoane misterioase si romantice. Sunt genul de oameni care stau linistiti intr-un colt, insa la petreceri danseaza pana al epuizare si spun cele mai bune bancuri. Le place sa prepare micul dejun dupa o noapte de sex.

Macchiato

Sunt cerebrali si rafinati si se lasa prada placerilor vietii. Le place sa citeasca! Sunt oameni de incredere, te poti baza oricand pe ei!

Soya Latte

Corpul lor este un templu de care au grija (sau sunt intolerant la lactoza). Oricum sunt persoane care tin la aspectul fizic si nu exagereaza cu nimic ce le-ar putea face rau.

Frape cu vanilie si extra frisca

Sunt persoane vesele si jucause (probabil de la atat de mult zahar). Sarbatoarea lor preferata este Craciunul.