TITLURILE ZILEI:
• Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 3:27:11

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Misterele ceaiului verde


10 iulie 2013

citeşte totul despre:
anticancer,
antioxidant,
bucala,
caceaiul,
calciu,
aminoacizi,
diabet,
curele,
ficatul,
medicament,
placebo,
planta,
stimulator,
slabire,
tratamentrating     (51 vizualizări)

Ceaiul verde este una dintre cele mai apreciate plante din Asia. Camelia sinensis este planta căreia i se opreşte procesul natural de fermentaţie pentru a se obţine ceea ce cunoaştem: frunzele din care se prepară deliciosul ceai verde.

Dr. Katherine Crew de la Centrul Medical al Universităţii Columbia din New York a realizat un studiu cu privire la extractul de ceai verde care conţine pigmenţi de plante şi antioxidanţi cu numele polifenol E. Aceşti pigmenţi nu doar că pot să oprească creşterea celulelor canceroase, ci şi să blocheze pătrunderea lor în ţesuturi.

Compoziţia acestui ceai

Uleiuri esenţiale, teină, tannini catechici, aminoacizi, vitamina C, proteine, calciu, fluor sunt doar câteva dintre substanţele conţinute de această plantă. Toate aceste componente fac din ceaiul verde un excelent antioxidant, diuretic, stimulator cerebral,stimulator al proceselor de ardere a grăsimilor şi factor de protecţie anticancer.

Studiul lui Katherine Crew a implicat 40 de femei cu aşa-numitul cancer mamar hormonal negativ. Unele femei au primit medicamentul care conţinea polifenoli E, în timp ce altele au primit un placebo (medicament inactiv). Nivelul de creştere a hepatocitelor la femeile care suferă de cancer mamar, este cel mai important indicator, care arată răspândirea cancerului. După doar două luni de tratament cu extract de ceai verde s-au constatat progrese enorme în rândul celor care luptă cu cancerul.
Proprietăţile ceaiului verde
Iată doar câteva dintre proprietăţile ceaiului verde: scade nivelul LDL al colesterolului (cel “rău”) şi creşte nivelul de HDL colesterol (cel “bun”) – cei care consumă extract de ceai verde pot consuma alimente cu mai mult colesterol, fără să înregistreze creşteri ale nivelelor plasmatice de colesterol; limitează coagularea anormală a sângelui, care stă la baza apariţiei trombozelor; reduce valorile tensionale mari –  prin reducerea nivelului de angiotensină II, o substanţă care produce vasoconstricţie; reduce glicemia şi riscul de diabet zaharat; protejează ficatul împotriva substanţelor toxice (alcool, substanţe chimice); menţine sănătoasă cavitatea bucală – inhibă formarea tartrului şi distruge bacteriile orale; stimulează funcţiile sistemului imun şi distruge radicalii liberi care participa la procesul de îmbătrânire.
Un lucru esenţial este faptul că ceaiul verde stimulează metabolismul, din acest fiind folosit şi în curele de slăbire.

Sursa: evz.ro

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online