Yell Wolf Pub vă oferă în „Meniul zilei” de astăzi

Ciorbă de fasole cu bacon

Piept de pui la grătar

Orez sârbesc

Salată de varză albă

Pâine/chifle

Şi pentru că Yell Wolf Pub are grijă de clienţii săi primiţi şi un desert surpriză. Totul pentru numai 15 lei.  Meniul zilei poate fi comandat la telefon  0344.802.001 sau 0244.471.517

 

Ciorbă de fasole

Ingrediente      

Fasole uscată   

Bacon       

Ceapă      

Morcov     

Pastă tomate sau suc de roşii     

Ardei gras

Mărar        

Ulei  

 

Mod de preparare

 

Fasolea se lasă de pe o zi pe alta la înmuiat. A doua zi se scurge de apa şi se pune la fiert cu apă calduţă, schimbând 2-3 ape, în ultima apă adăugând puţină sare. Legumele se curăţă, se spală, se taie şi se adaugă în oală peste fasole.

Se lasă să fiarbă şi se adaugă câteva fire de pătrunjel şi leuştean tocate mărunt. Separat , se taie baconul bucăţi şi se căleşte în ulei împreună cu ceapa tăiată mărunt.

Se adaug apoi bulionul, se mai lasă câteva minute la călit după care se adaugă în ciorbă, lăsând să mai dea în câteva clocote. Când ciorba este gata se potriveşte de sare după gust. Se ia ciorba de pe foc şi după gust se poate aroma cu tarhon, leuştean. Ciorba se poate acri cu oţet sau borş, după preferinţă.

Se serveşte cu ceapă roşie de apă .Pofta bună